Ne-a picat şedinţa de Guvern

PNL şi PSD nu s-au înţeles la întâlnirea de miercuri seară pe data alegerilor prezidenţiale, astfel că şedinţa Guvernului de joi a fost amânată. Şedinţa de Guvern care urma să aibă loc joi va fi reprogramată, a anunţat Executivul.

Potrivit unui anunţ al Guvernului de miercuri, reuniunea guvernamentală urma să se desfăşoare joi, cu începere de la ora 10,00.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a venit, joi, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD.

Guvernul urma să adopte în şedinţă Hotărârea cu calenarul alegerilor prezidenţiale, în septembrie, cum vrea PSD. Liberalii vor alegerile prezidențiale organizate mai târziu. Discuțiile vor continua în următoarea perioadă. Data limită pentru stabilirea calendarului alegerilor este 2 iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. „NO,NU-I NIMNICĂ,CĂ ȘI ELIZA TAYLOR O DIZVORȚAT DE VO 3-4 ORI -Ș-APOI IARĂ S-O AFLAT DRAGI ȘI S-O LUAT!

  2. Glumești bre,..Totuși, ai impresia că ai un guvern ?? Chiar crezi că ai un președinte ?? Ești convins că ai un SRI sau SIE ?? Ai convingerea că ești o țară ?? O fi căldura mare, dar cu siguranță la romîni sunt probleme grave de sănătate..

  3. Cel mai bine este ca Alegerile Prezidentiale sa fie in Octombrie 2024 ! Nu este nici in Septembrie ! Nici in Noiembrie 2024 ! In Octombrie 2024 este calea de mijloc !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.