Neil Lennon a pus ochii pe un intrenațional român

 Noul antrenor al Rapidului, nord-irlandezul Neil Lennon, a dat startul pregătirilor pentru giuleșteni. La prima întâlnire cu noul lor tehnician, au fost prezenți doar o parte dintre jucători, existând mulți învoiți, dar care fac parte, cel puțin pentru moment, din planurile tactice ale lui Lennon.  Aceștia se vor alătura în scurt timp celor deja prezenți.

 

A fost prezent și Cătălin Cârjan, jucătorul care a fost anunțat de Arsenal că e liber să meargă undeva dar care conform spuselor nord-irlandezului nu figura în planurile acestuia și urmează a veni vedeta echipei, golgeterul kosovar Albion Rrahmani, dar în cazul său există șanse serioase să nu rămână în Giulești, Rapid având ofertă de 6 milioane euro pentru el de la Glasgow Rangers.

În schimb, a venit printre primii veteranul lotului, emblema clubului pentru suporteri, căpitanul Cristi Săpunaru, ajuns acum la borna 40 a vieții sale. Cu toate acestea, are aceeași poftă de joc exact ca în tinerețe și este dornic să fie un exemplu pentru cei tineri cu ambiția sa și puterea sa de luptă.

Neil Lennon a fost întrebat, întrucât Ianis Hagi este legitimat la marea rivală a lui Celtic, unde nord-irlandezul a câștigat de patru ori titlul, ce părere are despre acesta și ce șanse îi dă să poată continua la Glasgow Rangers.

Acesta nu a stat pe gânduri nici o secundă și a răspuns spontan: „Să vină să joace la Rapid! E bine-venit aici dacă vrea. Știu că a avut probleme cu accidentările, însă este un jucător de calitate. E bine-primit aici, să îi transmiteți”.

Lennon consideră că sunt destui jucători români, și nu neapărat numai internaționali, care au calitate și care pot face performanță, având nevoie numai de încredere în forțele lor, muncă temeinică la antrenamente și maximă concentrare și dăruire atunci când se află pe teren.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.