Neluțu Varga, ofertă ca între prieteni pentru Gigi Becali

 Patronul FCSB îl place mult pe atacantul nigerian de bandă de la CFR Cluj, Philip Otele. Acesta este urmărit cu mare interes inclusiv de Aston Villa, dar și de Stuttgart și de Hoffenheim. Cu toate acestea, principalul acționar al ardelenilor, Neluțu Varga, nu a vrut să îl vândă în iarnă. El speră ca evoluțiile lui Otele să ajute echipa pentru a prinde un loc european și prin golurile marcate cota să îi crească și mai mult până la final de sezon.

Varga a aflat de interesul latifundiarului din Pipera pentru atacant și spune că nu are nimic împotrivă dacă jucătorul va fi vândut pe un preț bun la FCSB sau la oricare alt club din Europa. Totul e să vină cu banii ceruți. Totuși, patronul clujenilor, glumind, spune că este dispus să îi ofere un preț prietenesc omologului bucureștean și îl asigură: Dacă vine cu acești bani, Otele va fi al lui!

Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.