Nereguli la Spitalul de Arși, semnalate chiar de un medic

imunoglobulina

Medicul anestezist Camelia Roiu, lasă să se înțeleagă într-o postare pe Facebook, că Spitalul de Arși, cel la care lucrează, nu i-ar mai fi plătit asigurările de sănătate și pensii încă din luna iulie. 

„Altă întrebare. Ce faci când descoperi, întâmplător, că spitalul la care lucrezi nu ți-a plătit contribuțiile la sănătate și pensii, din luna iulie. Din declarațiile actualei directiuni am înțeles că acești bani au fost folosiți pentru plata furnizorilor. Variațiuni pe aceeași temă. Mă tot intreb cum a fost posibil asa ceva la o instituție a statului, în condițiile în care privatii sunt sancționați imediat pentru acelasi lucru. Și mă mai întreb cum e posibil ca , acum o lună, spitalul să figureze cu datorii pe site ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru că statul hoț și impotent s-a hotărât să șteargă iarăși urmele marilor datornici. Mă mai întreb cum o sa fie în eventualitatea în care o să ajung pe o targă, într-un spital. O să mă lase acolo, pentru că nu sunt asigurata, deși mie mi s-au oprit banii din salariu. Și, în final, mă întreb cum e posibil să te duci să întrebi angajații Curții de Conturi, aflați în control în spital, unde poți verifica dacă spitalul a plătit contribuțiile și să ți se răspundă că nu intră în atribuțiile lor. Mă gândesc că e noua politica a sistemului de sănătate și a statului falimentar.“

Camelia Roiu este cea care a dat publicității imaginile cu larve pe un pacient cu arsuri grave la Spitalul de Arși din Capitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Roiu asta s-a „remarcat” si cu ocazia „arsilor” de la Colectiv!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.