Nevaccinatul Djokovic nu le poartă pică. S-a dus din nou

Novak Djokovic va reveni în martie la Indian Wells după o pauză de 5 ani. El nu a mai putut participa la acest turneu si din cauza că era nevaccinat anti-Covid si nu putea intra în SUA. Liderul ATP a transmis un mesaj legat de revenirea sa.

„Au trecut cinci ani, prea mult pentru a nu face parte din acest turneu, unul dintre cele mai bune din lume, fără îndoială. Este probabil turneul Masters favorit al multor jucători, inclusiv al meu. Abia aștept să ajung acolo și să joc din nou în fața unora dintre cei mai buni fani care există în circuit.

Îmi amintesc de prima dată când am câștigat titlul la Indian Wells. A fost unul dintre cele mai mari titluri din cariera mea la acea vreme. Îmi amintesc că am jucat împotriva lui Mardy Fish în finală. Am avut norocul să câștig turneul de încă patru ori și am jucat câteva meciuri epice, finale împotriva lui Federer, Nadal și a multora dintre marii jucători ai acelei epoci. Îmi doresc foarte mult să revin”, a spus Djokovic.

Nole a castigat de cinci ori turneul din California.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

2 Comentarii

  1. mare caracter de om!!!
    un fiu care face cinste patriei sale!
    Doamne ajuta Serbia si Dacia!

  2. Mare gentleman. Nu-l merita leprele alea. Sa mearga sa joace p.ulifricii din noul val si obositii rusi. Svaka ti čast Novače junače!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.