Nici Firea, nici Nicușor. Bulai. ”Ăla câștigă!”

În lupta pentru Primăria Capitalei sunt vehiculate două nume, Gabriela Firea și Nicușor Dan. Sociologul Alfred Bulai aduce în discuție un alt treilea candidat, cu șanse mai mari decât cei doi de a câștiga.

Val Vâlcu, în loc de întrebare 

„La noi, Firea – Nicușor parcă e Joe Biden – Donald Trump. Adică aceeași confruntare”, a comentat Vâlcu la dcnewstv.ro.

„Dacă mâine vine cineva care să fie interesant pentru populație, ăla câștigă, spune Bulai.

”Nu există o simpatie pentru Nicușor Dan sau Gabriela Firea încât lumea să se bată, ci pur și simplu sunt unii care spun:

«Mai bine Nicușor decât Firea» sau invers. Dar nu că sunt bucuroși!”, a menționat sociologul.

„Atunci partidele mai rău îi încurcă”, a adăugat Vâlcu.

„Printre altele, da”, a conchis Bulai.

Firea, destul de ”fraieră”

„La chestia cu azilele de bătrâni a fost destul de fraieră din punctul meu de vedere. Trebuia să iasă și să-și dea demisia imediat, a doua zi, să devină victimă…   am spus și atunci, memoria socială e scurtă, deci nu are o problemă mare din punctul acesta de vedere.

Are o problemă însă dacă o vrea Marcel Ciolacu…”, a mai explicat Alfred Bulai.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Din putzul gandirii lu’ Iulica! Hai cu VVV, ca se poate! Asa crede el …

  2. puturosul asta obez nu se simte bagat in seama,vine si el cu ultimile bas..asta,ziceri

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.