PNL, de neclintit. ”Nicolae Ciucă are cele mai mari șanse să ajungă președinte”

PNL este inflexibil când vine vorba de candidatul la președinție. Nu vor susține un candidat unic la alegerile prezidențiale și acest lucru nu este negociabil.

Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL, a declarat la B1Tv  că PNL nu intenționează să renunțe la ideea de a avea un candidat la președinție și că liberalii nu doresc ruperea coaliției de guvernare, dar

insistă că nu vor susține un candidat unic la alegerile prezidențiale.

„După ședința de Guvern, coaliția urma să aibă o întâlnire. Domnul Ciolacu a declarat cât se poate de clar că își dorește să iasă cu un calendar electoral pentru anul 2024, un calendar integral.

Partidul Național Liberal, prin vocea președintelui Ciucă, a declarat cât se poate de clar că noi nu ieșim de la guvernare și că discuția despre o comasare este o discuție care vizează strict alegerile și nu persoana.

Așteptăm să vedem rezultatul discuțiilor. Deci trei lucruri sunt clare: 1 – că PNL nu condiționează continuarea coaliției de comasare, 2 – că PNL susține în continuare comasarea ca o soluție pentru România și pentru români și 3 – faptul că PNL nu tranzacționează postul de președinte. Nu vom face nicio înțelegere prin care să dăm președintele pentru comasări”, a spus liderul senatorilor PNL.

„Noi am spus cât se poate de clar că nu vom susține un candidat unic. E o problemă a românilor să aleagă și trebuie să aibă de unde, putem discuta orice, dar nu vom ceda să avem un candidat la președinție, noi fiind de părere că candidatul PNL, cel mai mare partid al dreptei, va fi viitorul președinte al României. Noi credem că domnul Ciucă are cele mai mari șanse să ajungă președintele României”, a mai spus Fenechiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

18 Comentarii

 1. Doamne ferește așa ceva,PNL la groapa de gunoi a istoriei ,după pntcd

 2. Un presedinte decorat de americani pe cine sa serveasca oare? Dar unul decorat de Austria?

 3. Bă umflatule, golanule,banditule…mai curaj să deschizi gura?…în siberia cu voi…

 4. Ciuca presedinte!E scris in stele
  premiu de consolare ,Ciolacu ramane prim ministru

 5. Ma Ciuca este lipsit de personalitate si moale. Securistii vor face din el un pudel in lesa.
  Ciuca nu le are cu politica nici cat negrul de sub unghie. A fost promovat de Iohannis ca sef PNL si premier doar ptyr ca este docil.

 6. SA CANDIDEZE SI CIUCA SI CIOLACU SI ATUNCI SIGUR VA CASTIGA SIMION ,SOSOACA SAU ORICINE,POSIBIL SI …

 7. Daca amerlocii vor sa ne bage in rezbel alaturi de ukropianazista ,musai sa puna pres, un gheneral ,gras,prost,analfabet,tradator si slugoi al lor !!!

 8. Suntem abia în februarie, dar asta e gluma anului. Dl. „ăăă” nu trebuie să ajungă președinte. Ar fi prea mult pentru țara asta. După un securist Petrov și un agent vândut intereselor austriece, germane, americane etc aka Joianis, ar fi culmea să ne pricopsim, pentru a treia oară la rând cu un slugoi…

 9. „Noi credem că domnul Ciucă are cele mai mari șanse să ajungă președintele României”

  Mare lucru credinta asta !

 10. Cu scuzele de rigoare dar trebuie sa recunoaștem, individul e „cel mai prost dintre prosti din toate punctele de vedere”! Daca am ajuns sa votam un asemenea individ, înseamnă că țara nu mai exista! Nu va luați după manipularea cace militar, pentru cei care nu știu, el a făcut milităria doar prin comanda și ordin, restul executau obligatoriu, daca nu, intrau la beciul garnizoanei. Știu ce spun, inca îmi mai amintesc de modul de făcut armata, numirile in cadrul armatei, cam la fel că în politica actuala.

 11. Bineeee…. Speranța moare ultima.
  Ciucă nu știe sa scoată două fraze coerente. Vai mama lui…

 12. Am zis io că au băut apă după murikani.Fiecare cu Bidonul lui.Dacă așa sunt indicațiili dă la bruxel…

 13. „Florin Ciuca presedinte”, „Florin Ciuca presedinte”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.