Nicolae Ciucă s-ar sacrifica de dragul partidului

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că partidul este suveran şi, dacă acesta îi va cere să candideze la alegerile prezidenţiale, va proceda ca atare.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale din acest an, după ce europarlamentarul Rareş Bogdan a spus că este obligat să facă acest lucru dacă partidul îi va cere.

„Dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare”, a afirmat Ciucă, la sediul central al PNL.

El a adăugat că încă nu s-a discutat în coaliţia de guvernare despre liste comune la alegerile parlamentare şi despre un candidat comun la prezidenţiale.

„Sunt ipoteze, dar, în momentul de faţă, niciuna nu este pe masă, nu s-a discutat deloc. Aici e o analiză care se va petrece după ce vom avea rezultatele după ziua de 9 iunie şi, în funcţie de aceste rezultate, vom avea fiecare dintre noi concluziile respective şi se vor transforma în decizii.

Nu putem să vorbim de listă comună (pentru alegerile parlamentare – n.r.), lista comună se poate aborda doar în situaţia în care există un candidat comun (la alegerile prezidenţiale – n.r.)”, a explicat preşedintele PNL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Daca partidul o va cere,eu mă sacrific! (editat)! Onoarea mea,onoarea mea!

 2. Mda ! Partidul cere, după ce la rândul lui, primește ordin ! 😎
  De unde ? De unde-a înțărcat Mutu iapa…. 😉
  Numai că și el îl primește de undeva…, însă nu de la Carmen .

 3. Ăsta da spirit politic de sacrificiu. Să se sacrifice de dragul partidului care e în toate ca și covâdul de care nu mai aveam loc acum câțiva ani. Dacă iese președinte va trebui din nou să se sacrifice la fel ca Johhanis: să facă navetă, să meargă la schi, să se plimbe cu bicicleta prin Herăstrău și cu avionul de lux prin Africa, să facă pe mutul, să joace golf chiar dacă habar n-are ce e ăla și să doarmă precum sugarii chiar dacă nu-i e somn. Grea viață îl așteaptă. Crud e partidul…

 4. Oricum, daca nu te sacrifici tu, te sacrifica proprietarul, peste citeva luni … asa ca lasa ba Nicule actele astea de vitejie, ca atunci cind „te sacrificai” la popota in Irak ca „sa termini ce a mai ramas pe fundul ceaunului cu fasole, daca nu mai vrea nimeni …”, si nu-ti face seppuku !

 5. Cind se arunca de pe bloc macar sa ne anunte locul, data si ora, ca sa nu ne cada in cap cind trecem pe acolo ! Ca oricum un crater mai mare decit cel provocat de meteoritul care a ucis dinozaurii tot face !

 6. @ Ăsta are partid ,,pe axa cu Londra”, ,,suveran”, ”l-a luat” de la Traian Băsescu, ?

 7. @ Ăsta a zis că ăia care aleg PNL-iști renunță la ,,suvernanitate” în favoarea partidului, ?

 8. Dacă aduc securiștii sacii cu voturi ștampilate în pădure la Băneasa , iar în varianta 2 se măsluiesc rapoartele de la BEC ( mai ușor de realizat și cu mai puțin efort), așa o să ăl avem pe idiocratul ăsata așezat cu dosul lui de gheneral în jilțul de la Cotroceni, iar paparuda poltică de la PSD așezată be bănet ( precum Smaug) în jilțul de prim ministru. Ne așteaptă falimentul de țară, unul mai rău decât al Greciei , IMF-ul și Banca mondială se bucură au de unde ”restructura” resurse la preț redus..

 9. Candidează gigele, candidează. Cine te votează, vedem noi. Vedeți și voi. Tu candidează. Poate poate zbori la pubelă. Dar măcar ai încercat. Nu plânge dacă pierzi. Vei avea sigur un premiu de consolare la parlamentul european. Mai nou așa se poartă. Pierde aici, nu contează, se duce la european. Se poartă mai nou.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.