Nicu Covaci operat. Informații oficiale

Nicu Covaci, liderul formației Phoneix, care a fost operat de urgență pe creier, vineri, la Spitalul Județean din Timișoara, a trecut cu succes un obstacol major, potrivit unui mesaj publicat pe pagina artistului de către formație.

„Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informații despre situația actuală. Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenție chirurgicală delicată, încheiată cu bine! Prezentăm mulțumiri echipei medicale și tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urăm un sincer: Hai înapoi pe scenă! Formația Phoenix”, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al artistului.

Fanii i-au urat artistului sănătate și putere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

 1. Am scris in comentariul anterior că va scăpa și va reveni pe scena! Putere, rezistenta și multă încredere cu destulă sănătate, omule!

 2. Calea cea mai simplă spre refacerea celulei nervoase, o să vă dau un răspuns non-conformist și repetitiv, RUGĂCIUNEA. N-am altul.
  Înțelegerea faptului că nu suntem singuri, chiar dacă suntem unici, avem o forță care ne dirijează. O întoarcere la patrimoniul originar de unde am venit.
  Regenerarea celulei nervoase trece prin rugăciune…
  Neurochirurg Constantin Tuleaşcă

 3. I-A DAT AFARA DIN CREIERUL LUI DE CRETIN ,DIZIDENTA !!! DUMNEZEU NU BATE CU BATA !!!

 4. Nicu Covaci: Toți membrii trupei crescuserăm fără tată! …Așadar, nu ne puteam împiedica de o bătaie, o gagică sau mai știu eu ce. Păi, după concerte, era nebunie totală. Fetele treceau de la unul la altul, nu se ținea cont de nimic. (interviu la împlinirea a 1 de ani)
  Care-s șansele ca „toți membrii trupei crescuserăm fără tată” dacă nu-și băga cineva coada?

 5. Dupa operatie poate isi aduce aminte de ce a fugit din tara si nu mai regreta comunismul.In ultimul timp bate campii rau.O fi de la boala.

 6. marin Rugaciunea nu trateaza nene. Este autosugestie. Mergi tu si te roaga in timp ce o ruda sufera si necesita o interventie chirurgicala.Vezi atunci care este mai bun, un medic sau mnezeu.Sunteti si ipocriti si indolenti.

 7. Tata închis pentru nimicuri, convingeri nu fapte, iar fiul se joacă de-a occidentul decadent pe scenă și face bani cu lopata.
  Să fim serioși!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.