Nicușor Dan, bătut la el ”acasă”

Un sondaj realizat la comanda primarului  Nicușor Dan arată  o cursă strânsă între Cristian Popescu Piedone, PPUSL, cu un scor de 40,4%, și edilul Capitalei, Alianța Dreapta Unită), cu 39,3%.

Dar primarul Capitalei compensează în privința direcției în care se îndreaptă orașul, convingerea pentru 48,2% dintre bucureșteni fiind favorabilă.

În sondajul realizat de Verifield, în perioada 2-9 martie, la comanda primarului general Nicușor Dan 4,4% au ales opțiunea „Nu știu” sau ”Nu răspund”.

Cercetarea a fost realizată prin metoda interviurilor telefonice, în perioada 2-9 martie, și are un grad de încredere de 95%, cu o eroare maximă admisă a datelor de +/- 3,27%.

Gabriela Firea, președintă PSD București și fost primar general, nu a fost inclusă în cercetare.

Reprezentantul PNL-PSD în sondaj este Sebastian Burduja, cu un scor de 16%.

Președintele PNL București este urmat de Diana Șoșoacă (Partidul SOS), cu 2,4%, și Mihai Enache (AUR), cu 1%.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Nu-l mai umflaţi în sondaje pe Nicuşor Dan! Curtea de Conturi s-a dus să verifice de ce a plătit Primăria amenzile personale ale lui Nicuşor Dan? – NICUŞOR DAN NU A FĂCUT NIMIC PENTRU CAPITALĂ. DOAR A SPECULAT PROIECTELE ÎNCEPUTE DE PANDELICA!

 2. Face sondaj , plateste sondajul ca sa-l puna pe primul loc in sondaj ! Este la fel ca propaganda comunista pe vremea lui Stalin !

 3. „Nicusorum Subtilus” incearca prin metode „la finetze” sa-si mobilizeze electoratul, format in marea lui majoritate din indivizi „nascuti obositi”. Deocamdata opozitia nu si-a desemnat candidatul si nu a inceput sa-i „depanuseze” cei patru ani de mandat.
  Cand o va face, vom afla amanunte foarte interesante despre activitatea astuia la PMB.

 4. În a doua jumătate a anul 60 scria la Contemporanul un domn Popescu. Unul din articole avea titlul “De unde atâta lume proastă?“ Asta vizavi dilema din sondaj, dilemă = Alegerea între două lucruri rele. Totuși despre domnul Cristian Popescu vorbea Basescu în deceniul I zicând că “este personaj Piedone, ceva croitor…”. Acum suntem în deceniul 3 și tot Piedone? Nu a găsit Bucureștiul, PSD pe alt cineva decât Popescu sau Firea care și ea este istorie?

 5. Trolii disperati PSDNL sa stie ca doar Stefan cel Mare poate castiga pentru ei…din pacate, Maria Sa nu poate candida…

 6. Cu neicusoru’ … la volan si va merge din prost in si mai prost/fix la fel ca cu *)sic … coana mita biciclista/giornalista !

 7. ”Un sondaj realizat la comanda primarului Nicușor Dan arată o cursă strânsă între Cristian Popescu Piedone, PPUSL, cu un scor de 40,4%, și edilul Capitalei, Alianța Dreapta Unită, cu 39,3%”

  Daca asta ar fi realitatea, N. Dan are mari sanse. Dif de 1,1?! Sondaj facut prin telefon?! Cele mai mari sanse le are N. Dan. Pt că, da, incet, incet face ordine in ceea ce priveste debandada de zeci de ani in administrarea Capitalei. Iar bucurestenii vad. Doar un ex. cu mafia imobiliarelor in timpul madatului Firea, cand mafia imobiliara a scos bucurestenii in strada contra blocurilor aparute peste noapte in fata geamurilor altor blocuri mici.
  S-a vazut: fiecare leuț l-a gestionat cu responsabilitate. A eliminat risipa cât a putut de mult. A renuntat la f multe cheltuieli -ex la sarbatori. Puțina austeritate te scoate din criza.
  In plus, Piedone nu este potrivit sa conduca Capitala. La sector …mai merge, desi si acolo consider ca pot fi gasiti candidati mai buni. Sa spunem ca nu ar castiga N. Dan, urmatorul potrivit ar fi Burduja, nicidecum Piedone sau Firea. Acestia au avut tot timpul din lume sa ne fi aratat pana acum competentele.

 8. Piedone (picior mare) nu e ala care cu ani in urma a dat examen si a luat intr-o singura zi, la celebra furnizoare de permise auto din Pitesti, toate categoriile auto?

 9. :))))))))) antena 1 si 3-cnn au participat la sondaj?

 10. Nicio surpriza. Omul e prajit, se vede de la o posta, doar ca nu de munca! Etajul I, aripa dinspre Arhivele Statului stie😉
  Mergi la nani, papusa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.