Nicuşor Dan. Gabriela Firea, complicitate cu „mafia imobiliară”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, o acuză pe contracandidata sa din partea PSD, Gabriela Firea, de „complicitate cu mafia imobiliară”, susţinând că administraţia anterioară „a mutat o fâşie de spaţiu verde în lac”, astfel încât să se poată betona „până în buza apei”.

„Diferenţa dintre mine şi Gabriela Firea, într-un exemplu, care arată că ea este parte din corupţia imobiliară, iar eu am încercat din răsputeri, mulţi ani, să mă opun acesteia: PUZ Sector 2 şi Clubul Bamboo. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Pe locaţia Clubului Bamboo, PUZ-ul Sectorului 2 prevede o clădire de 14 etaje cu vedere la lac, însă, pentru că regulamentul prevedea că trebuie să fie o fâşie de spaţiu verde pe malul fiecărui lac, administraţia Firea a mutat spaţiul verde în lac. Adică, în fals au prevăzut un spaţiu verde pe luciul apei, ceea ce, evident, nu e posibil”, a afirmat edilul general, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, o altă dovadă a faptului că „Gabriela Firea este parte din corupţia imobiliară” o reprezintă autorizaţia de construire pentru un bloc cu patru etaje pe spaţiul verde din Kiseleff 45, zonă cunoscută ca „grădinile Versailles ale Bucureştiului”. El a adăugat că acest „abuz” a fost oprit în instanţă.

„Am avut trei acte profund ilegale: un PUD, un act de la Agenţia de Mediu şi o autorizaţie semnată de Gabriela Firea, care permiteau construirea unui bloc, aici, pe spaţiul verde. Din fericire, în urma acţiunilor noastre, Curtea de Apel a anulat toate cele trei acte şi acolo va fi în cele din urmă un spaţiu verde”, a menţionat Nicuşor Dan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

12 Comentarii

 1. Nicu Sifon să spună cum își turna colegii. Cine-l crede pe boschetarul ăsta? Doar sectanții lui.

 2. „a mutat o fâşie de spaţiu verde în lac”, astfel încât să se poată betona „până în buza apei”.
  Acesta-i motivul pt care N. Dan este „turnator”, act venit in spatiul public pe filiera PSD.
  „Nu-i asa ca Firea nu stie nimic?!”
  Caracatita mafiei imobiliare lucreaza, iar Firea nu-i straina de ac fapte. Cum sa le convina?
  Din cauza acestor mafii ne sufocam in orase. Mafia imobiliara nu-i doar bucuresteana.
  Pe rand, cu rabdare se rezolva toate daca primarul este cinstit.
  N. Dan deranjeaza mult.

 3. Renumita pesedoaica Sarmancur e in gruparea ‘Constructorii’cu tata Puiu,cu sotul Pandel, cu Oprea ‘interes national’si alti gradati

 4. Doamna firea are multe tinicghele de care nu are cum sa scape pt. ca ieste direct inplicata in aceste probleme.Asa se intimpla cind foamea dupa bani multi a facuto pe Firea sa calce de multe ori strimb ,avind impresia ca faptele ei nu vor fi aflate niciodata.Doar din curiozitate cind aveti timp vizitati bine inteles de la distanta ,inparatia Pandele -Firea din Voluntari .Incercati sa stati de vorba si cu oamenii din Voluntari ca sa va convingeti de puterea acestei familii care stapaneste orasul Voluntari.

 5. Campanie grosolana anti Firea, semnata de Nicusor „mocartzan” Dan.

 6. Nicu Sor Dan a avut un lapsus.
  >> spaţiul verde din Kiseleff 45, zonă cunoscută ca „grădinile Versailles ale Bucureştiului”. <<

  Corect era:

  Spatiul verde din Kiseleff, zona cunoscuta ca gradinile Versailles ale Mumbai-ului.

 7. @Mihai
  Pandelika și soțioară nu stăpânesc orașul că nu sunt feudali votacii sunt problema. Cei care nu sunt cu pesede nu vin la vot având lozinca” nu avem cu cine vota”.

 8. Dar cu Parcul Titan care nu e parc conform justițieì române, de i-ai dat prietenii tăi foc şi tu nu ai zis nic pâs, cum e Nicuşoare?
  @Mihai: ìnainte de Pandele, Vuntari era o comună care nici asfalt pe jos nu avea, iar acum are cele mai multe case cu piscină raportat la suprafața localității şi cele mai scumpe maşini don România!

 9. Hahaha! Mafia imobiliara i-a finantat campania lui Nicusor in 2012. De unde credeti ca ii vine porecla Plicusor Ban?

 10. Meritele domnului Nicușor Dan trebuie recunoscute! Astfel, pentru a-i da acestuia șansa de a reprezenta în continuare interesele bucureștenilor și a învinge definitiv mafia imobiliară, este absolut necesar să votăm pe altcineva la primărie. Doar în felul acesta Nicușor Dan va avea suficient timp să meargă prin instanțe iar noi vom avea măcar o mică șansă să avem apă caldă…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.