Nicușor Dan. ”Mi-e greu să cred că o să rămână în cursă Cătălin Cîrstoiu”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan,  a spus că îi este „greu” să creadă că actualul său contracandidat din partea PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, va rămâne în cursă. Primarul consideră că „delimitarea PSD de Cătălin Cîrstoiu s-a accentuat”.

„În primul rând, ce vorbeam eu ieri de delimitarea PSD de Cătălin Cîrstoiu s-a accentuat azi sau, în fine, aseară, cu declarațiile lui Marcel Ciolacu, deci mi-e greu să cred că o să rămână în cursă Cătălin Cîrstoiu. Atunci o să apară un candidat comun sau câte un candidat al celor două partide, e un pic ridicol că mai sunt șapte săptămâni până la alegeri și noi nu numai că nu vorbim de programe, nu știm nici care sunt candidații”, a declarat Nicușor Dan la B1Tv.

„În funcție de asta, o să vedem ce o să susțină oficial cele două partide, însă în condițiile în care nici PNL, nici PSD nu au venit cu un candidat care să atragă publicurile lor, în mod natural simpatizanții PSD s-au dus către Cristian Popescu Piedone și simpatizanții PNL, o parte dintre ei, au venit către mine”, a adăugat edilul.

Întrebat dacă a purtat discuții oficiale cu PNL în această perioadă, Nicușor Dan a spus: „Eu sunt om politic și nu caut scandalul. Dimpotrivă, îmi place dialogul și evident că discut cu multă lume. Discuții oficiale nu am avut. Discuții neoficiale am tot avut cu toată lumea, da.

Dacă coaliția o să aibă un candidat, în mod evident mesajul oficial al fiecăruia din cele două partide o să fie să susțină acel candidat. Ce o să facă votanții, așa cum am spus, în alegerile într-un singur tur există votul util și oamenii se orientează către primii doi candidați care au șanse să câștige

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. Carstoiu a facut fata cu brio gaitzelor la conferinta de presa. Acolo nu erau jurmnalisti, erau killeri platiti! S-a descurcat intr-o situatie extrema . Tipul este vioi, inteligent si ii merge mintea foooarte repede. A fost un bombardament de intrebari scarbos de agresive. Aceasta presa ticaloasa, sorosista, si-a luat-o rau de tot in cap. Profita de scoaterea din Codul Penal a insultei si calomniei scoase la insistenta sorosistilor special pentru „paradeala” politica. In majoritatea statelor europene insulta si calomnia este reglementata in penal.

 2. Viață grea să aleagă între 2 securiști și un interlop. Indiferent cine vine nu poate rezolva dezastrul din ultimii 30 de ani.

 3. In sfarsit arata mai ok, adica mai putin electrocutat si iradiat la comanda danutzei dop de pluta de maimuta criminala abjecta budeanu !

 4. PSdului si PNL ului ii convine Nulisor, pentru ca asa Firea & Burduja sunt scosi din cursa, trasi pe dreapta, si nu-i tremura chilotii nici lui Ciuca si nici lui Ciolanul

 5. Pe Nicusor nu-l duce mintea deloc. A ramas fixat pe artimetica lui, in rest are o minte infantila deja dovedita de foarte multe ori. Faptul ca doctorul s-ar retrage il dezavantajeaza pe circarul userist. Din voturile acestuia cele mai multe vor merge spre Piedone care chiar in situatia actuala aduna peste 40% din voturi.

 6. Comentarii de toata jalea. Bucurestiul a ajuns locuit de japite, interlopi, bombardieri si mafioti. Orice om corect le pute.

 7. Da ?! Dr.Cirstoiu este solutia pentru Capitala. Mi-a placut de el, este sincer, convingator, capabil si nu se teme, desi poponarii USR-isti cautau sa-l incurce. Are vorbele/frazele la el. „Pleava „piedone” si sobolanul paduchios de nulisor sunt la distanta uriasa, fata de el. L-am vazut, mi-a placut, ce-mi ramane de facut…?! Il voi vota pe doctor, si ce doctor, ceilalti neavand nicio meserie…?!

 8. Dupa un ardelean puturos la conducerea tarii,timp de 8 ani, simteam nevoia si de unul,tot pt 8 ani, ca nicusor, la conducerea bucurestiului

 9. „Nicușor Dan, a spus că îi este „greu” să creadă că actualul său contracandidat din partea PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, va rămâne în cursă”

  Deci, acesta ar fi adversarul adevarat, restul este cu mancatul prin piete.

 10. Lasa Mucusr ca tu si ceilalti mai nespalati (daca nu curata trotuarele de jeg m-as mira ca ei fac baie) o sa aveti „votanti” sobolanii,nu votanti oameni

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.