Nicușor Dan, reacție după sondajele în care e favorit

Edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că, la acest moment, principalul său contracandidat în cursa pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Municipiului Bucureşti este Cristian Popescu Piedone (PUSL).

El a spus, luni, că nu îl va „ataca” în această campanie electorală pe candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja.

„Îmi doresc foarte tare să câştig şi îmi doresc foarte tare ca, în majoritatea pe care o vom crea (…), PNL-ul să participe. Şi atunci nu cred că este productiv să ne spunem lucruri care evident vor rămâne (…). Ce face domnia sa, depinde de domnia sa. Eu n-o să îl atac (…). Toţi aceşti 3 ani şi jumătate relaţia mea cu publicul PNL a fost foarte importantă, am încercat (…) să le satisfac aşteptările, nu o să atac PNL şi pe Burduja în această campanie”, a afirmat Nicuşor Dan, cu prilejul unei conferinţe prilejuite de începerea lucrărilor de punere în siguranţă a Hanului Solacolu.

Întrebat de jurnalişti referitor la ultimul sondaj de opinie, el a punctat că acesta reprezintă „o poză de moment”, iar Cristian Popescu Piedone rămâne principalul contracandidat.

„Am făcut şi eu un sondaj (…) când candidaţii erau cumva aceiaşi cu cei de azi şi cumva converg datele pe care noi le-am strâns acolo cu cele din sondajele prezentate. E clar că Cristian Popescu Piedone şi Gabriela Firea împart acelaşi bazin electoral, oameni care de-a lungul timpului au votat cu PSD (…) În opinia mea, bazat pe sondajul pe care l-am făcut şi pe discuţiile pe care voluntarii noştri le au cu oameni în stradă, Cristian Popescu Piedone rămâne principalul contracandidat”, a menţionat edilul general al Capitalei.

El a subliniat importanţa mobilizării cetăţenilor la urne, indiferent dacă Popescu Piedone se retrage sau nu din cursa pentru Primăria Capitalei.

„În oricare din variante, fie că domnia sa se retrage, fie că rămâne în cursă, este foarte importantă informarea oamenilor de ce s-a întâmplat în aceşti trei ani şi jumătate şi este foarte importantă mobilizarea, pentru că sunt bazine de oameni care sunt relativ egale – stânga, dreapta sau PSD, anti-PSD şi cei care vin mai mulţi la vot, vor avea câştig de cauză”, a punctat Nicuşor Dan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Comanda s-a dat Sa iasa nicusorul sorosist Am inteles! Sa traiti maria ta!

 2. Burduja este viitorul .Ceilalti candidati si-au aratat neputiinta .Noul ia locul vechiului .Burduja isi va dubla procentele in citeva zile .

 3. ce urmeaza sa implementeze…? sa faca bucurestiul un lagar in libertate…? dictatura maoista, cetateanul urmarit si controlat neconstitutional, filmat peste tot, desi, repet, neconstitutional, atat timp ca acelea NU sunt mijloace de proba…atunci pentru ce?

 4. N.Dan devine nefregventabil daca acuzatiile se dovedesc adevarate .Dealtfel opozitia (Kelemen ,Orban ,Barna ,Ciolos si Simion )pare mai degraba atsasata prietenilor lui Putin decit Occidentului .Burduja isi va dubla procentele in saptamina care urmeaza N.D. nemai reprezentind dreapta romaneasca si va deveni astfel cistigatorul .

 5. Gica mai pune mana pe gramatica. Burduja este un iepure scos din joben. Habar nu are dw urbanism si amenajarea teritoriului. Stie sa vanda vorbe goale si sa stea bine in poza.

 6. MARE GOLANAS PITICUL PORNO,MEDITATOR DE CIFRE SI SEMNE.
  PAI…SA SE IA IN CONCUBINAJ,CU TEJGHETARUL DE TARABA AZMERICANA.
  IO,II VAD PE AMANDOI,LA SINSING.. CELULA 666,CU BIDON LA CAPATAI
  PS.HUO,LA MACIUCI,LIGHIOANE TARAROARE.
  TRAIASCA COMUNISTII,IMBRCATI LA COSTIUM SI CRAVATA,TUNSI SI BARBIERIRT !!!!!!

 7. Limpede ne e LimpeZimea !
  Intregului Sistem paraZolar, ba chiar și pentru toată Planeta Mer🌈 !
  Oameni buni, eu vă tot Zic da’ voi nu vreți să mă credeți:
  EduKKatul Burdujel-Bancorex iși va dubla conturile bancare alimentate de tăticutZul PERNICIOS, da’ la Primărie va MUTA DECISIV !
  Iesind pe locul 1 !
  Din coadă, măR😜g
  ● guitZă -eduKKatZia e PERNICIOASĂ- guitZă ●

 8. @gigea
  Gaga ce fumezi ca pare destul de grav cu halucinatiile.
  Mai bine spune-ne ce mutari decisive a facut dulapul de la Cotroceni si khazarul Zdrelea, a ajuns la Sakhalin sau infrange spre Kiev.

 9. Eu credeam ca domdoctor Cirstoiu este competitorul lui Nicusor; asa ne-au asigurat „lideri” precum Ciolacu, Firea si R. Bogdan.

 10. hahahahahahahahahahaha
  „impachetat” si livrabil 😀
  i-au facut „baietii” sondajul sa nu mai incurce cu prea multe reclame Nic-USOR 😀
  noaptea se viseaza GREUCEANU 😀

 11. Propun melodia „Un om, pe niste scari” cu text adaptat:
  „Vecinul Nicu”, praseste ciori,
  „Cotidian”, se prasesc farduri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.