Nicușor Dan vrea să scape de căpușe

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că tratamentele pentru combaterea căpușelor din București vor începe luni, 18 martie.

„Mâine începem aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor. Compania Municipală Eco Igienizare va efectua anul acesta 5 tratamente, pe toată durata sezonului cald, conform Programului Unitar de Acțiune aprobat de Consiliul General al Municipiului București”, a declarat Nicușor Dan, duminică, într-o postare pe Facebook.

„Tratamentele vor fi aplicate pe toate suprafețele cu vegetație ale domeniului public, parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire și spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari /proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale,etc.).

Pentru sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală, puteți contacta Compania Municipală Eco Igienizare la numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – și la adresa de mail sesizari@cmeib.ro”, a adăugat primarul general al Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. un primar gospodar…daca mergea la latrina3 sa se laude ca pedone ar fi fost mai bine?

 2. Există anumite zone în Bucureşti, unde au fost semnalate căpuşe foarte mari de peste 1 metru şi foarte lacome. Câteva dintre aceste zone sunt: Cotroceni, Casa Poporului, Piața Victoriei sau Splaiul Independenței.

 3. Întâi sa scape din căpușă în care trăiește, acest mincinos, apoi să alunge căpușele reale. Cu deratizarea căpușelor, nu câștigă nicio bomboana.

 4. Vad ca de „capusele progresiste,” angajate supranumerar la primarie, nu zine nimic comunicatu’.

 5. -Ce ți-a adus democrația ?A fost întrebat un câine .
  -Mi-a lungit lanțul cu doi metrii și mi-a mutat strachina la trei metri da pot LATRA cât vreau.
  Un banc bun trimis de un cunoscut.
  Acest banc este radiografia exacta a situației în care ne aflăm și noi și „democratiea”.
  LATRAM cât vrem ,unii latră la comanda ,alții cu un scop și cei mai mulți latră degeaba ,că sa nu zic de prosti.
  Eu tot căutăm o definiție a „democrației” și uite că răspunsul vine printr-un banc genial .trimis și Cotidianului pentru comentatori.
  Referitor la tema articolului scris de Cornel Nistorescu ,asta e tema preferata a lui Nistorescu ,Firea cu familia ,Varanul și Ciolacu.
  Eu zic că Pandele primarul din Voluntari a făcut dintr-o mlaștină un oraș splendid ,cu echipa de fotbal și televiziune.
  Dar Nicușor Dan e mai ceva pentru că nu a făcut nimic da a mișcat ceva.
  Pe mine mă ajută foarte mult intuiția.
  Cu intuiția te naști și o ai toată viața ea nu cere de mâncare și lucrează pentru mine gratis!
  Intuiția îmi spune că pe Gabii Firea și pe Piedone nu-i vrea la primăria capitalei Dulapul săsesc !
  Și îmi mai spune că UNDEVA se dorește că „progresiștii” să rămână în continuare primari că nu s-au chinuit sa fure alegerile degeaba.
  De aici nehotărârea „coaliției”în a-și desemna un candidat comun.
  PNL-ul care nu mai este partid politic ,este o javra sorosista lucrează în acest sens.
  Ipoteza asta e de luat in calcul pentru că așa îmi spune mie intuiția.
  E ordin de sus ,nu de la Putin ,de la cineva mai dat dracului decât el.

 6. Daca Nicusor vrea sa scape de capuse trebuie sa se spele pe cap macar odata pe saptamana.

 7. Aduce Piedone una noua mare și grasă deocamdată e pe lista .. aia nu moare cu orice ai da ….aia va traii in simbioza cu primăria

 8. Asta e 14 din carti.Nici el nu stie cum a ajuns sef la primarie.Asta e nivelul de creier al cetatenilor din capitala acestei tari. L-au ales pe Borland C++ sa le faca semafoare destepte precum e el, gogosi,minciuni si toate cele. Au luat-o in barba dar tot nu se lasa Il vor din nou si pe asta si pe aia de la unu. Imbecilii si prostimea fac istoria si hotarsc soarta lumii. Da ce aia de la Roma nu au avut din astia? Nero, Caligula,etc. Petru Groza pe Zaroni? Cum e turcul si pistolul.Unde se mananca kkt nu e loc de ciocolata.O intrebare: de ce tu ca cetatean astepti sa-ti puna peneleaua,usereau si pesedeaua primari la primarii? Nu te-ai saturat de ei? Cine te opreste sa alegi tu pe cel mai bun? Vrei tot licheaua din politic sa aleaga pentru tine, aia care te minte, fura, batjocoreste si umileste de 30 de ani?

 9. de catuse poate. ca de veverite si pasari de noapte ne-a „scapat”, prin otravirea parcurilor cu cutiile alea oribile. NU VA E FRICA MAH CA VA OTRAVESC COPIII?

 10. Greu la romîni bre nicușor,.La un moment dat o să zici că de ai și păduchi lați e o bogăție și divertisment la meniu..

 11. simplu: le da cu spirt de cateva ori apoi le scoate cu penseta, cu grija sa nu ramana ceva in piele, sa se faca galma cat nuca de mare… sau sa reverse continutul ca borelioza il mananca.

 12. @ Popa, foarte corect! Sper sa scăpăm de alogenii si trădătorii useriști.

 13. Știați că căpușele prăjite sunt bune de mâncat? Foarte nutritive!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.