Ninsori în București

Temperaturile au scăzut în Capitală, vin ninsorile și va fi frig  în următoarea perioadă. Miercuri, plouă în Capitală, spun meteorologii, temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 9 grade Celsius. Joi, cerul va fi slab înnorat, iar valorile nu depășesc 8 grade Celsius.   

Vineri, minima va fi de 5 grade Celsius, iar maxima, de 12 grade Celsius.

Sâmbătă însă, vremea se răcește considerabil față de ziua precedentă și va ploua în majoritatea zonelor țării. Valorile termice vor cuprinse  fi între 0 și 6 grade Celsius.

Duminică ninge în Capitală și sunt șanse chiar să se depună și să se păstreze în următoarele 2-3 zile. Temperaturile vor fi scăzute în perioada următoare, cu valori termice cuprinse între -3 și 2 grade Celsius.

Va fi predominant însorit la începutul săptămânii, luni, minima termică va fi de -3 grade Celsius, iar maxima, de 2 grade Celsius. Marți vor fi  între -4 și 3 grade Celsius, pentru ca miercuri să se înnoreze și să nu avem mai mult de 4 grade Celsius.

Pe 30 noiembrie va ninge în Capitală, iar pe  1 decembrie sunt șanse mici de ploaie. Temperaturile vor fi cuprinse între -5 și 2 grade Celsius.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Azi noapte era sa mor in somn ! Am visat ca un Vânt m-a luat din Pat ca un Fum si m-a trântit de Usha din Placaj de la Sufragerie . Am deschis Ochi si aveam un Puseu de Tensiune ! Cred ca Tensiunea de la Inima era cu 19 ! Am respirat încet si dupa aceea a scăzut Tensiunea .

  2. temperaturi de 8-9 C, iar in ziele urmatoare chiar 12 C. probabil vor fi sporadice ca si anul trecut, prin decembrie. experimente meteo. calvar este in bucuresti si daca ploua, d-apoi daca ninge…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.