(VIDEO)Nou-născut, abandonat pe o plajă din Eforie Nord

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit pe o plajă din Eforie Nord  în această dimineață. Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați că un nou născut a fost găsit într-un sac pe plajă.

Descoperirea a fost făcută de un turist care se plimba pe plajă. Copilul a fost găsit spre apă, abandonat între pietre, notează ziuaconstanta.ro.

„Eu am găsit și am anuntaț oamenii de aici, de la plajă. Am zis că nu îmi vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine, era într-un săculeț menajer închis. Sunt în concediu cu soția, câteva zile. L-am văzut în jur de ora 9.00 dimineața”, a spus bărbatul.

Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a identifica autorul faptei.

Poliția Constanța a anunțat că „este vorba de un cadavru de sex bărbătesc”, care a fost dus la morgă pentru necropsie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.