Noua rețea de socializare care concurează cu Twitter: Milioane de conturi în 4 ore

Șeful Meta, Mark Zuckerberg, a declarat că aplicația Threads, recent lansată de companie, își propune să surclaseze Twitter. El a anunţat că în doar patru patru ore au fost create cinci milioane de conturi pe noua rețea socială.

Experții spun că Threads ar putea atrage utilizatorii de Twitter nemulțumiți de modificările recente aduse platformei.

Threads – care deocamdată nu este disponibilă în Uniunea Europeană – permite utilizatorilor să posteze până la 500 de caractere și are multe funcții similare cu Twitter, notează BBC.

Aplicația a trecut de cinci milioane de înscrieri în primele patru ore, a anunțat Zuckerberg. Anterior, el a spus că menținerea platformei „prietenoase… va fi în cele din urmă cheia succesului acesteia”.

Dar șeful Twitter, Elon Musk, a răspuns: „Este infinit de preferabil să fii atacat de străini pe Twitter decât să te răsfeți cu fericirea falsă a Instagramului”.

Când a fost întrebat pe Threads dacă aplicația va fi „mai mare decât Twitter”, Zuckerberg a răspuns: „Va dura ceva timp, dar cred că ar trebui să existe o aplicație de conversații publice cu peste 1 miliard de persoane.

Twitter a avut ocazia să facă asta, dar nu a reușit să o facă”.

Concurenții au criticat cantitatea de date pe care o poate folosi aplicația. Acestea pot include date de sănătate, financiare și de navigare legate de identitățile utilizatorilor, potrivit Apple App Store.

Threads este acum disponibil pentru descărcare în peste 100 de țări, inclusiv Marea Britanie, dar nu încă în UE – din cauza problemelor de reglementare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Seful Meta este comunitatea de informatii iar Zuckerborg este un simplu pawn destinat PR-ului. Meta sau fostul Fakebook pute a troli jegosi si boti impasibili. Un weceu digital din fundul curtii globaliste unde te poti combina la un gangstalking

 2. Politia gandirii, cenzura va sterge opiniile incorecte politic?

 3. milioane de conturi false (boti), acum e la moda cine are AI-ul cel mai tare in producerea botilor care poarta discutii

 4. ce vrajeala :))) – este infestata de botzi…. raul se papa singur prin propria-i samanta…

 5. Elon Musk a dat 44 miliarde coco pe Twitter acum cateva luni (octombrie 2022) si astazi Twitter are valoare de 15 miliarde coco
  Cine e fraierul???

 6. Dar nu este dispnibila in Uniunea Europeana ! Trebuie Sa Ai Numar de Telefon Mobil de Statele Unite ! Ca sa-ti trimita SMS cu cod de verificare pentru numar de telefon de Statele Unite !

 7. Barfa Tegucigalpa de Monte Cristo Aia care au conturi. Traficul de date cules din conturile userilor are potential de profit care insumeaza numere greu de explicat. Twiter ca si Meta si alte platforme nu au nimic de-a face cu scopurile enuntate, ci cu profitul insumat pe miscarea si controlul informatiilor pe care le analizeaza si proceseaza corporatiile, comunitatile de informatii, guverne, suprastructuri statale, jucatori independenti si alte entitati existente sau in curs de formare pe scheletul actualei/viitoare infrastructuri a ghetoului electronic aflat in curs de nastere.

 8. Faci o Retea de Socializare , te-Ai Scos ! Esti Miliardar ! Mai faci un FindDows 12 ! Esti Multimiliardar ! FindDows cu 5 Antivirusuri !

 9. …te supravegheaza pentru linistea ta. Ca sa nu gandesti gresit.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.