Novak Djokovic mai și ”ratează!”

Lider mondial și câștigător la US Open, Novak Djokovic va rata turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai, care va avea loc între 4 și 15 octombrie, pentru a se pregăti pentru ultimele competiții ale anului.

De patru ori învingător la Shanghai (2012, 2013, 2015, 2018), Djokovic a anunţat că în acest an nu va juca într-unul din oraşele sale favorite, dar speră că-i va întâlni curând pe fanii chinezi, care mereu l-au primit cu „o afecţiune incomparabilă”, anunță Agerpres.

Djokovic nu va participa la cele trei turnee din China, care preced Mastersul de la Shanghai, pentru a fi în formă la ultimele competiţii ale anului: Masters 1.000 de la Paris, Turneul Campionilor şi Final 8 al Cupei Davis.

Acum două săptămâni la US Open, Djokovic  a câștigat al 24-lea său titlu de Grand Slam, iar  pentru faza grupelor Cupei Davis  câştigat o partidă de simplu contra spaniolului Alejandro Davidovich. A pierdut însă partida de dublu din meciul cu Cehia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.