Nu, că nu-i gata!

Nu-i vorba despre războiul din Ucraina! Şi acela continuă. Mă refer la fierberea din PNL. Demisia lui Vasilică Cîțu nu înseamnă nimic. O ratare banală pentru el și pentru țară.

Începe altceva. O altă încercare de a se învîrti cu alt șef de partid.Gheorghe Flutur este interimar. A scris cu oi numele lui Băsescu pe pajiștile din Bucovina. Niciun alt liberal n-a fost în stare să producă un rahat decorativ mai spectaculos pentru șeful lor. A cărat vreunul lumina de la Ierusalim cu avionul? A făcut vreunul spectacol politic cu traista bucovineană ? Numai IPS Teodosie a fost în stare să navigheze cu crucea și aducă lumina Învierii de pe mare!

Gheorghe Flutur păzește ștampila pînă în 10 aprilie. Atît! N-are nici fîrsuri de idei, n-are decît programe mototolite.

N-are altă problemă pentru Bode decît să facă listele care trebuie. Ca la poliție! Cine vine să voteze cu cine este comanda! Adică să-l susțină pe cel indicat de Iohannis. Klaus Iohannis va zice un nume. Toți îi citesc în subconștient și zic Ciu-că! Se poate!

Dar la fel de bine, subconștientul președintelui poate grăi pentru altcineva. Ce, logica sau subonștientul au decis-o pe Raluca Turcan? Sau pe Alina Gorghiu?

Cine ghicește cu precizie are o sută de puncte. Cine l-a ales pe Klaus Iohannis ca președinte al PNL cîte puncte are? Este vorba de aceiași care l-au alungat pe Crin Antonescu? Cine ghicește are încă o sută de puncte.

A propos! Zice PNL-ul ceva despre sentința privind colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea? Se simte cineva înșelat, mai ales că l-au slujit cu supușenie vreme de două mandate? Este cineva din partea liberalilor revoltat de farsa pe care Marinarul a tras-o României vreme de două decenii și jumătate? Cere cineva din PNL o aplicare a legii? Sau caută altul de același calibru, cu trecut pe potrivă?

Cum o descurcă liberalii? Cum scapă ei de boala lor de a importa președinți, cînd precedentul se scufundă în rahat?

Pe Radu Cîmpeanu l-au adus de la Paris. Pe Stolojan l-au adus din activul de cadre ale Ministerului Finanțelor. Pe Cîțu l-a adus Alina Gorghiu cu fentosul de Isar. Pe Iohannis l-au adus de la Sibiu cu cei care l-au debarcat pe Crin Antonescu. Pe Ciucă îl aduce Iohannis. Ce contează că nu miroase a liberal nici dacă îl parfumezi cu găleata. Nu merge, nu-i nimic. Caută altul. De cînd au revenit în politică, liberalii vînează și importă un președinte. Unul care să le rezolve interesele și să stea pe post de umbrelă deasupra tuturor.

Nu să le dea sfaturi, nu să impună principii, nu să redreseze România, nu să cuvînteze mai lătrat ca Rareș Bogdan. Să asigure doar o împărțire rezonabilă a beneficiilor!

Ceata de fomiști veroși îmbrăcați în haine politice galben-albastre caută un conducător profitabil pentru toți. Nimic altceva!

Pînă una alta, sunt gata să-l înghită și pe Nicolae Ciucă. Dacă este nevoie, lătrăul de Rareș Bogdan va scanda și în Parlament:

-Nu-că! Nu-că! Nu-că!
Nu că ar fi convinși și ar fi cinstiți sau patrioți!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 67

61 de Comentarii

 1. Știm , că nu-i cunoaștem pe liberali de ieri de azi, dar ce putem face? Avem PSD și PNL. Mi-e și groază să merg la vot.
  Oricum, faptul că nu-l mai văd pe Câțu pentru mine tot e ceva.

 2. Un Partid plin de epave Petroviste, experti in ale linsului, epigoni si ipocriti la maxim

 3. Partid penibil sub conducerea penibilă a lui iwerner incapabilul care își urăște poporul.

 4. 5 % din romani sunt basisti cu trup si suflet! Ceilalti vopsiti au ingrosat trupa liberala ! Avem ceea ce suntem si meritam! Traiasca Romabia libera de epave politice!

 5. PNL a evoluat de la ,,Partidul Meu, la ,,Circul Meu”.
  PNL a ajuns un circ ambulant. Circ a devenit de la asimilarea basistilor in partid, dar macar nu era ambulant.
  Aceea a fost cea mai mare tampenie pe care a putut-o face PNL. Doctrina liberala a decedat odata cu plecarea de la presedintie a lui Crin Antonescu si aderarea la PPE.

 6. Zici PNl zici PD-L zici circ, avem marionete, avem cimpanzei, avem si maimute, toate s-au adunat la PNL

 7. Da’ Bratianu Cartof pe unde mai e, domne ? Chiar daca o fi emigrat pe la Jarmania si o lucra acum pe la vreo spalatorie auto din Hamburg sau la o casa de supermarket din Berlin, eu cred ca niste baieti masoni din PNL merita sa-l aduca, sa salveze tarisoara si partiduletul, ca pe Carolica number one !

 8. Este evident că, liberalii au fost încălecați de pdl-isti. Citu este userist, Flutur nu are nicio treabă cu liberalii ci cu petrovismul. Ciuca e neutru. Cine mai e liberal in „marele” PNL?

 9. Era candva o reclama plină de umor pe autostrada Bucuresti-Pitesti:
  „Fabrica de steaguri : “Nouă ni se fâlfâie!”.
  azi privind circul de la PNL, putem spune :
  „Fabrica de prosti :Nouă ni se flutur-ă „

 10. Pnl a scazut sub 5%. Probkema lor chiar si cu Ciuca sa nu treaca de 6%.
  PSD cu Ciolaka e pe aproape.

 11. TOTUL PENTRU FRONT!TOTUL PENTRU 10%!

  Partidul National Securist care se vrea si labaral e in deriva!

  Cu cataieli , bisisici, salteliste, latratores si alte maciuci fara a lua in calcul pamantul cu ochi din dulap se duc dupa securistii de la aripa tinara -USR !

  Nici partidul national securist socialist nu e prea departe!
  Stau un pic mai bine!

  TRAIASCA SECUREALA MULTILATERAL POLITIZATA!
  INGHITITI DIN IMBELSUGATUL DULAP NATIONAL!

  TRAIASCA SECUREALA DE TOATE ZILELE CARE A ADUS TARA IN SITUATIA ASTA!
  aista-i o opinie

 12. A ajuns țara pe mâna armatei si miliției, mai lipesc popii și gata închidem firma și dunga…
  Voi credeti ca asta-i țară?..

 13. PNL si regele Carol I au un Genocid spate, nedecontat, de la 1907….Ceausescu care a construit impreuna cu romanii o Tara cum nu mai fusese vreodata a fost executat dupa ce a fost acuzat de Genocid cu 65 de morti….Carol I, liberalul Ionel Bratianu au la activ un Genocid cu 11.000 de morti. Ei recunosc doar 2800. Dar tot Genocid este..
  Astazi Ionel Bratianu are statuie la Universitate, in centrul Capitalei. Statuie impozanta desi a fost un criminal genocidar care a mai nenorocit Romania bagand Armata romana la Chisinau la 1918, ca sa fure Basarabia, impins de la spate de Franta si Germania. ….Astazi Carol I a dat numele Institutului Roman
  de Aparare !!!
  Ce tara mai e azi Romania daca criminalii genocidari sunt facuti Eroi nationali? Cata prostie si imoralitate mai rabda romanii? Ce fel de intelectualitate are Romania???

 14. Cornel, nu pot sa cred “tăria ta”, in a scrie despre RRomania și populația ei politica. Pentru mine, țara asta este un ospiciu. Pacienții sunt toți cei care s-au născut in RRomania, dar și cei care sunt “pe afara”. Am sa încerc sa uit locul natal, renunțând la cetățenie. Ce îmi trebuie “fala românească”, când sunt și grec și canadian și american. Când am părăsit România, in anul 2004, am jurat sa nu ma întorc. Am plecat de tina și pulberea PDSR și a Fundației Soros, a ticăloase Sandra Pralong, consiliera sasului. I-am blestemat. Văd ca blestemul meu se împlinește. Mulți au crăpat. Aștept și boala lui Calache pentru “Cotroceni”

 15. din lak in putz: fluture oieru lu petrov e sef la pnl (de fapt noul PDL)

 16. Păi să-mi explice un ”liberal” de ce e un pește plagiator mai bun decât un Supăr Man ?? Casa de toeranță e de condus prin maimuțoi mutalăi in uniforme ?? Chiar astfet de impostori lichele sunt de promovat, a cărui sfori clar știm la cine sunt,.

 17. Dle Nistorescu! Excelent Editorial, folosiți și dvs niște comparații de mă uluiți sunteți inepuizabil, spumos… Asta mă doare, asta mă mâhnește! Vasilică Câțu a fost jucăria nu „sexuală” ci „financiară” a cuplului toxic, extrem de Toxic, Alina Gorghiu Lucian Isar! Ea o analfabetă din Tecuci unde Trigrisorul Economic al Moldovei face ‘numai” muștar de mici, cu o facultate făcută la Veceul Gării de Nord și el, marele El, marele Lichea, valutist de doi Lei care a vrut să distrugă Sistemul Bancar al României și amărâții cu credite in Valută să se spânzure de clanța Ușii sunt „stabi” in Politică? Nu mai stau in Băneasa in Penthouse -ul de 360 000 de EURO! La banii lor s-au mutat pe Statia Spațială IISIS… Și alcoolicul de Ludovic Orban stâlp de cafenea 30 de Ani la Cireșica vroia ca să îl pună pe „puscariabilul” de Isar Guvernatorul BNR? La o asemenea tâmpenie să nu mergi gol pușcă la ora doișpe in Dorobanți? Are și Orban Mâna la Oameni…. Asta dacă opera Hernii era ca Doctorul Ciomu, jumate din Bărbații României erau femei! Un alcoolic certat cu Munca și îndrăgostit de Cromoplatin și de 10 000 de Euro Lunar de la Iulică de la CJ Călărași!

 18. Scuze Maxime Domnul meu! După 30 de sticle de vin roșu demidulce băute cu plăcere Dumitru Coarnă a dat Năvală la Ambasada Rusiei să ia el Taurul de Coarne sau de Coarnă…. Și-a spălat toate păcatele! Îmi place din ce in ce mai mult de Dânsul. Spune Adevărul și NUMAI Adevărul. O să îl votez cu 8 mâini

 19. O sugestie,cautati altfel de boala,CALACHE a fost un bucurestean onorabil,este scuzabila totusi asertiunea dv.

 20. Exemplu de gandire de loaza:
  „Păi să-mi explice un ”liberal”…” Pai, de ce sa-ti explice tie un liberal? Esti votant liberal?
  „Chiar astfet de impostori lichele sunt de promovat, a cărui sfori…”
  Cum traduci „impostori lichele”?
  Si, cel putin, gramatical, se poate? „ale caror sfori”
  Domnule Isari, v-as da dreptate dar, totusi, nici nu stiti ce pierdeti!
  Sunt si romani frumosi, curajosi, demni, patrioti din pacate, acoperiti de loaze care se trezesc vorbind.

 21. Exemplu de gandire de loaza:
  „Păi să-mi explice un ”liberal”…” Pai, de ce sa-ti explice tie un liberal? Esti votant liberal?
  „Chiar astfet de impostori lichele sunt de promovat, a cărui sfori…”
  Cum traduci „impostori lichele”?
  Si, cel putin, gramatical, se poate? „ale caror sfori”
  Domnule Isari, v-as da dreptate dar, totusi, nici nu stiti ce pierdeti!
  Sunt si romani frumosi, curajosi, demni, patrioti din pacate, acoperiti de loaze care se trezesc vorbind.

 22. Ciucă va fi candidatul comun al PNL şi PSD la viitoarele alegeri prezidențiale.

 23. Statul Roman trebuie sa recupereze sutele milioane Euro, sterpelite din Bugetul Tarii, cu valiza de acest bandit si infractor de Basescu, si, depuse in conturi pe numele progeniturilor, si pe numele personal al Javrei, operatiune care s-a facut deja, cu succes, dupa terciuirea nazistilor si a lui Hitler. Cautarile conturilor sunt efectuate de firme specilaizate, contra comision, dar, merita, sa se aduca la Buget, banii sterpeliti de Chior.

 24. Noooo, Mister Aurelian Maxim! ERROR!

  Șobolănelile prezidențiale din 2024 vor fi o caraghioasă comedie de tip „win-win” și prin care yankeii își vor fi asigurat, în procentaj de 100%, obediența vechilului Koloniei Penitenciare, Experimentale și Atomice Rroemenika.

  De pe partea Dănilă Prepelecilor pesediști fifty percents vor fi acoperite de Deputy-Prostănacul de la OTAN.

  De pe partea briganzilor pedeliști, îmbrăcați în salopetă de lucru de culoarea galben kăkăniu lăbăral, celelate fifty percents vor fi asigurate de lubenița obeză din Plenitza, Eroul de mucava de la Nassiryiah și aprig combatant la popota unității împotriva platourilor de friptane, comandând nemijlocit bateriile de Cotnari.

  Așadar, ca un corolar de memorizat: 2014 Romanian presidential elections – just an internal affair of cowboys

 25. Te pufnește plânsul de râs. Săptămâna trecută și-au dat seama liberalii că e nașpa situația. Ce mă îngrijorează pe mine e faptul că la fiecare schimbare de președinte liberal au pus unul mai prost. Dar e partidul lor, treaba lor, doar prețul prostiei îl plătim noi.

 26. Ce inseamna sa fii loaza?
  Fusese un meeting. Loazele erau de-a lungul unui culoar pe unde treceau participantii. In ras, aruncasera hartii de un leu. Un barbat, mai corpolent, s-a aplecat sa-i adune. Loazele radeau prosteste. Poate omul nu putea calca pe bani din bun simt si-i aduna.
  Loazele rad de oameni vulnerabili avand comportamentul cunoscut, noi facem bascalie, nu gandim.

 27. Dle Ticu Isar! Sunt extrem, extrem de dezamăgit de dvs! Sunteți asistentul Academicianului Leon Dănăilă și nu știu eu? Sunteți asistentul Academicianului Ovidiu Bojor si adunați Plante împreună pe câmp și nu știu Eu? Sunteți șef de Catedră la Cibernetică sau Medicină Carol Davila și nu știu Eu? Sunteți un mare, Mare Neghiob care își supradimensioneaza Eul și capacitățile intelectuale! Răniți România, o scuipați dar și România scuipă pe Dvs! Uitați de Mănăstirea Frăsinei, Agapia, Sucevița Moldovița, Voroneț. Ai aruncat și Matale cu orez in mirele George Michael la biserică Reformată când s-au măritat ? Lupule Moralist! Este așa de ușor că să dai cu noroi! Ești Paulescu ăla cu insulina sau un oarecare care respiră și cască gura la Kitsch-uri?

 28. Nu am Nimic cu nimeni! O întrebare am! Un Obez total analfabet care a făcut la iepuri de câmp și a „driblat” travaliul Intelectual intens la Teza de Doctorat ajungând Fraudulos General și șef al Armatei, unde Mama Masii duce România dacă ăsta face eforturi Inumane ca să vorbească la Nivel Conversațional clasa a 5-a nivel de Școală de la Țară? Alergi de Năuc cu ranița plină cu nisip, mănânci cât un Bivol African la popotă, driblezi doctoratul, ieși la Pensie la 48 de ani cu 250 de milioane de lei Vechi și tu ai atribute ca să conduci România? Parcă Suntem la 4 Ani când ne jucăm în puța goală de-a Mama și de-a Tata! Ridicol și Prostie in formă pură….

 29. @PNL și lb Română: pai intreaba-l direct pe Dulap….cenusia eminenta liberal…

 30. Bine ca a aparut acest subiect , am mai scapat de subiectul Basescu . Mai rasuflam . PS — APROPO , Nu am vazut nici un ziarist , parerolog , influencer , politician , care sa zica , sa propuna : Baaa , completati baa
  naibii LEGEA TURNATORILOR LA SECURITATE cu urmatorul articol – Nu poate ocupa o functie publica , persoana care a fost colaborator al Securitatii , constatat prin hot. jud. definitiva !!! De ce credeti voi ca si-au smuls parul din cap atitia jmercheri care de care mai revoltat si mai celebru , dar nu a propus nimeni completarea legii cu sanctiunea … ca o lege care nu are sanctiune nu este lege ? Cumva ca sunt multi turnatori in functii , cu gramezi de bani in buzunare , dar si vulnerabili si santajabili ?

 31. Dle Darius! Excelent comentariu, excelent la cuib! Dar cine taică, cine să pună „piedică” la Securiști in România dacă Dânșii Conduc Țara, dânșii au dat lovitura de Stat din Decembrie 89 și au împușcat în Cap 900 de români naivi, români cu Dragoste de Țară și Adevăr care își dorm Somnul de Veci cu țărâna in gură la Eroii Revoluției! Cine să asaneze România de Securiști? Securiștii sau copii LOR? România nu are șansă de asanare, trăiește din inerție….Eu mă bucur de Natură, Mănăstiri, Munte, Mare, oameni instruiți! Caut cu aviditate oameni citiți, cultivați care să mă ridice și pe mine! Catharsis prin Muncă, Cultură, Muzică, Poezie, Religie! Orice care să te scoată din Animalitate și Ignoranță! Clasa politică e pe ultimul loc la Catharsis! O cantitate infinitezimală a prostiei, corupției, răului…

 32. Tică, dragă domnule Tică! Ești în același „cuib” cu domnul Darius? Ce clociți voi acolo?
  Prepuțul dumitale Charlie știe?

 33. Alt Editat apare pe net. Du-te incornoratulue sa îți ei sora de pe centura, sa nu îți aducă herpes american !

 34. Charlie spune: 3 APRILIE 2022 LA 18:09 Piciu eo clona a Peace day rene/core/humoroid/marius/gelu/doru popescu FARA DUMNEZEU SI PATRIE!!! Charlie, ce-ar fi să-ți duci tu de suflet Peace day mamițicii tale, odinioară vizitate și de ovreiașul ce nu te recunoaște oricât ai încerca să prestezi pentru kibutzul ce-ai vrea să te admită ca membru deplin, nu ca simplu membru lipsit. de gonade. Am mai scris undeva că ceea ce faceți voi acum instigând la criminalitatea animală, direct la crime abominabile împotriva poporului, cum se întâmplă acum în Ucraina , cu rușii aduce prea mult cu ceea ce ce delângeți și condamnați voi că au făcut nemții cu evreii . Iar dacă vezi cine conduce ostilități acolo, nu numai jelenski fiind evreu, ci și premierul dar și principalii oameni din conducerea Ucrainei fiind de aceeași etnie,

 35. După o reacție de solidaritate cu refugiații ,abia azi putem da măsură gradului de civism parlamentar.
  Mi-e teamă că vor fi provocări impardonabile, scandal și scandări dincolo de orice înțelegere a bunei vecinătăți.
  Pentru rezolvarea problemei românilor din Ucraina avem președinte,ministru de externe,mecanisme internaționale de aducere în matca lor a tuturor abuzurilor la care au fost supuși românii din Ucraina.
  Vom fi un popor înțelept in gestionarea relației bilaterale cu Ucraina?Dar Zelenski?
  Ne vom umple de rușine după discursul lui zelenski,sau vom avea semnele unei recuperări istorice a dreptului copiilor de români,de a învăța în limba lor maternă, limba română?
  Vor putea fi ținuți în frâu Doamna Șoșoacă și George Simion?
  Probabil nu, ne vom face de râs într-un moment solemn, cu înaltă semnificație internațională.
  Peste patru ore ne vom convinge dacă empatia cetățenilor și a statului român în ajutorul refugiaților a fost,că mai mereu,o idee ce se încăpățânează a se materializa in fapte.
  Avem ocazia de a privi la politicienii noștrii mici la suflet, in goană după imagine.
  Cum poate doamnă Șoșoacă să spună că ukrainienii se bombardează singuri?
  După crime de razboi de o cruzime rara , Șoșoacă achiesează la minciunile lui Putin și linge clanță la ambasada Rusiei?
  Cum adică? Vă spun eu; cine tace,este complicele Moscovei. Fără echivoc, acceptă genocidul, uciderea de copii,femei și bătrâni.
  Acceptă gropile comune. Cine sunt naziștii,nu rușii lui Putin?

  Sincer sa fiu, aștept cu strângere de inimă nu atât discursul lui zelenski,cat ce se va întâmpla după discurs.
  In egală măsură,aștept efitorialul domnului Cornel Nistorescu pe aceasta tema.

 36. Domnule Ticu Isar! Dumneata ce atribute Fantastice ai de scuipi pe Români? Ce te califică ca sa scuipi pe Istoria României și pe Români? Dacă matale ești un frustrat, un Ratat care nu s-a realizat in România și spală vase de Bucătărie la Toronto noi ce vină Avem? Dacă lu’ Matale nu ți-a plăcut Sfânta Muncă și Sfânta Carte noi ce vină Avem? Academician Leon Dănăilă este unul din cei 500 de genii in viață și pe dânsul scuipi? Așa că Ticu Isar ești cumva fratele Lui Lucian Isar ăla cu Atacul speculativ asupra Leului? Sunteți din același ou? La ce Limbaj subexecrabil și lipsit de adjective ai cred că nu ai „sărit” de note de 4(patru) și de 5( cinci) in clasele primare! Ești și tu ca Raducioiu fotbalistul ,atunci când a fost în Italia a uitat Limba Română? Ești un biet Saltimbanc „văduvit” de bun simț, de studii, de caracter! Ești un amestec cu de toate din care nu a ieșit nimic, absolut Nimic! Necititule și nepetrecutule la Bibliotecă! Puti Efectiv a incultură! Și câți ca tine…

 37. Adevăratul PNL autentic nu mai există incă de la congresul din 25 septembrie, 2021. Lingăii din tabăra lui Cîțu, care s-au autointitulat „echipa câstigătoare” fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spunea cu ironie că acestia se revendică de la Petre Roman si nu de la Brătianu. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. Cu toate astea, Rareş Bogdan unul dintre cei mai inversunati sustinători ai lui Florin Cîţu s-a manifestat in mod penibil la congres, urlând la microfon in mod repetat, până a răgusit: „Florin Cîţu- presedinte!”
  Evident, pentru gestul lui Rareş Bogdan a fost ales unul din cei 4 prim-vicepresedinti ai PNL, alături de Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu. Acum, la 6 luni de la acea circotecă de congres, acesti indivizi au cerut demisia idolului lor, Cîţu, din fruntea PNL, când de fapt si ei ar trebui să plece făcându-si „mea culpa”, pentru proasta inspiratie de a-l sustine. Fiecare ar trebui să rosteasca asemenea lui Tudor Postelnicu, ultimul ministru de Interne ceauşit, celebra frază: ”Am fost un dobitoc!”

 38. Am trait sa o aud si pe asta, dar ce mai conteaza la nea Cornel sa sustina absurd ca „demisia lui Cutzu-Cutzu nu inseamna nimic”? In primul rand e un moment de exceptie; de recunoastere indirecta a unui act descreierat de numire a unui agent specializat de Secu in SUA in speculatii bancare pe modelul COMINTERNISTULUI RASPUTINIST Söros, unul din artizanii debarcarii prin FRAUDA ELECTORALA a UNICULUI PRESEDINTE NEBOLSEVIC INTR-O ISTORIE DE PESTE O SUTA DE ANI! Cu Trump la Casa Alba Rasputin nu si-ar fi permis sa declanseze un razboi criminal, pretins pentru „stoparea extinderii
  NATO”, in fapt pentru REFACEREA IMPERIULUI BOLSEVIC SI REINGLOBAREA STATULUI SUVERAN SI INDEPENDENT Ucraina in postura de colonie!!! In al doilea rand, un analist veritabil trebuia sa observe IDENTITATEA DINTRE DEMISIA LUI CUTZU-CUTZU si
  DEMISIA LUI CRIN cu noua ani in urma!!! Ambele ordonate de Securitate pentru pregatirea LEGENDARII UNUI NOU CRIMINAL CONTRA UMANITATII IN DEAL!!! Mostenirea Mongolului ceacar e transmisa mai departe de Kapo-ul Secu-i unui alt monstru, in uniforma de RACAN, o premiera in democratia securista mioritica care de 33 de ani a legendat doar OFITERI DEPLIN CONSPIRATI…

 39. Monstrul Humoroid al Securitatii de pe forum s-a dat din nou in stamba cu ANTISEMITISMUL abject care-i
  macina faptura nevolnica de creatura a grotelor marxistoid/securistoide!!! HAITA de jivine turbate pe care o coordoneaza se poate mandri de un asemenea specimen hidos pe toate planurile…Si apropo, acest
  AGENT SOVIETIC cu uniforma in dulap i-a facut deunazi lobby RACANULUI Ciuciu Ca care provine precis de la aceeasi arma…

 40. „Fiecare dintre ei (Rareş Bogdan Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu, cei patru vicepreședinți n.m. ) ar trebui să rosteasca asemenea lui Tudor Postelnicu, ultimul ministru de Interne ceauşit, celebra frază: ”Am fost un dobitoc!”
  Ei, na ! Cum să spună că au fost, când ei sunt !!!
  P.S.
  De ce nu propune cineva să se echivaleze tichetele de călătorie pentru pensionari, cu tichete alimentare, că cine mai circulă pe timpurile astea maronii, mai ales și când cară după ei câte 70-80, uneori chiar și 90 de ani !?

 41. Domnule Tică,alias isar! Ești deștept la cub la cub,sperietoare in porumb Și Tică și isar!
  Greu să te contrezi singur, domnule Tică isar din Călărași, călare pe iepuraș, cu creieraș de greieraș și ăla lăsat lăsat la birt gaj
  domnule isar Tică Ticu,chiar îți toarnă Charlie să te speli cu ibricu?

 42. Charlie, înțeleg turbarea ta semit-ideologică, faptul că ești obligat să postezi nonstop conform ordinelor primite, nu-ți cere nimeni să te oprești.
  E vorba de viața ta, de existența ta, de speranța ta că poate reușești să faci ceva mai mult decât a făcut biata maică-ta măcar pentru a obține, dacă nu pensie alimentară, cum ar fi fost îndreptățită ea,pentru greșeala de a crede ca mulți alții, nu doar altele, în vorbele și promisiunile unora ca cel ce te-a adus pe lumea asta dintr-o glumă sexuală, dovadă și hazul nebunesc al identități pe care ți-ai tras-o și tu la rândul tău.
  Rugămintea mea este să nu minți cu nerușinare ( știu că e greu, deoarece l-ai moștenit pe tat-tu, măcar cu atâta te-ai ales 😉 ), profitând de faptul că nu stau toată ziua pe bloguri ca să fac dezmințiri.
  Poate câțiva încă mă consideră un șef al unei haite securiste, mai nou un agent sovietic, deși tot neamul meu cel românesc,dar mai ales rudele mele, inclusiv eu am avut de suferit de pe urma rușilor, mai bine zis sovieticilor, dar pot să deslușesc ușor , în ciuda uriașei manipulări, cine erau de fapt sovieticii de-atunci, rude de gradul unu cu cel ce te-a părăsit și pe tine plecând în Palestina !
  Nu-ți cer dovezi pentru astfel de minciuni, dar îți cer pentru :
  „acest
  AGENT SOVIETIC cu uniforma in dulap i-a facut deunazi lobby RACANULUI Ciuciu Ca care provine precis de la aceeasi arma…” .
  Așa că adă dovada !

 43. Vezi taică că Este o Ciulama in capu lu’ Matale! Ai luat o cinzeaca n-așa? Ai făcut Ciulama postarea, Ciulama ai făcut-o! Confunzi Tica cu Ticu Isar și cum Dumnezeu să te speli cu Ibricu? Poate să ți se toarne apă din ibric! Poți dormi cu patul sau in pat? Poți mânca în furculița sau cu furculița? Spune-ne și nouă ce ai fumat? Azi ai fost daună totală! Păcat că ai talent! Mai lasă taică Spirtul filtrat prin miez de pâine!

 44. II…..
  Și nu dovada cu uniforma, deși știu că ăia pentru care lucrezi, ar putea s-o aducă oricând dacă ar exista, ci aia cu „lobby-ul făcut răcanului Ciuciu”…

 45. Ce știe unul ejectat de la o revistă de umor, despre talentul altuia, dacă nu și-l găsește pe al său??
  Ce poate să știe Tică despre spirtul strecurat prin pâine?
  Dauna totală, scumpule sibiubitulev cetățean de onoare și fiu al Bărăganului,este atunci când nu ai nume potrivit pentru a numi un soi mai de acătări de porumb ,nici măcar buruiană.de porumb, sigur nu! De buruiana și șanse, la mare lupta cu Charlie!
  Radule, nu coborâ la nivelul unor buruieni, că te mănâncă porcii. Și boii.ignora-i și treci mai departe.
  Scrie comentarii după mintea,sufletul și inima ta. Nu te pierde în dezmințiri,asta e marele lor câștig, să ne scoată din sărite și să ne fixeze ei temele și termenii discuției.
  Detaseaza-te, deși e greu de admis că există asemenea speci de viermi.
  Știu că ști că știu că știi cine îți dă sfatul ăsta. Ai drumul tau, Radu humor, rămâi pe el.

 46. @ rene – iaca Shoshoaca si Simion si-au vazut de ale lor . Vezi ca vei avea stringeri de inima cu Charlie . Parca erai mai lucid , ce dreaku ai patit ? Daca-i astenia de primavara e scuzabil. Nu mai fi pitifelnic . Ca doar aveai tiglele pe casa . Sau vrei sa le numeri sa vezi de-s toate ?

 47. Yahweh, postarea la care te referi,a fost mult înainte de discursul lui zelenski.am intuit că va încerca să calmeze reacțiile la adresa politici statului ukrainian privind drepturile minorității române din Ucraina.
  A fost pe fază, iar discursul lui Ciucă a fost de nivel prezidențial.
  Atenție, Uahwe, vânturile, valurile, pot lăsa orice casa fără țigle,inclusiv cea locuită de tine.
  In cazul meu, sunt la locul meu.
  Sunt impresionat de grija ta pentru tigleme mele. Ar fi bine sa fie o simpla astenie, dar nu, este vorba de altceva. Să nu fi îngrijorat.voi continua sa spun exact ce cred, nu ce vor alții să audă ori să citească.
  Și comentarii interesante, nu vad nici-un inconvenient da avem opinii diferite.
  .sunt atent la comentariile celor ce acum descoperă istoria tragică și greu de explicat a românilor de peste granițe, ignorați de guvernele României,plătiți da unească,nu să dezbine.eu sunt un simplu comentator.imi pare RAU că o parte dintre voi sunteți dezamăgiți de
  postările mele.
  Gândurile mele nu poartă uniformă, sunt sigur că nici ale voastre și aștept ca voi, ceilalți,să aduceți plusvaloare comentariilor pe care dumneata, domnule Yahwe, consideri că sunt produsul unui „rene” cu țigle lipsă.
  Trec peste marunta lipsă de tact, nu o numesc altfel din respect pentru
  Ceilalți comentatori și redacția cotidianul.
  Yahweh, poți recidiva cu părerile despre mine, dar hai sa vedem ce iese din repetarea unor asemenea păreri.
  De ce nu pui ceva in locul celor pe care eu nu am abilitatea de a rezona cu ideile tale?

 48. Zice unu/una in primul comentariu ,,Mi-e și groază să merg la vot” Nu, draga nu ti-e groaza. Esti ori spalat/spalata pe creier adica lobotomizat chimic psihologic mai pe limba noastra fraier/botanist sau un trol blazat care trebuie sa insereze programul ,,mergem cu raul mai mic”. Pseudodramele astea merg in cercurile de paranoici disociati cu casca, basca si masca ))

 49. Gheorghe Flutur aparuse prima data in 2004
  basedia iesise,
  Anghelescu flutura steagul.
  (ala cu tzigarile
  sinucis nu cancer).

 50. YahWeh, ai dreptate, Sosoaca si Simion si-au vazut de ale lor, au ignorat discursul.
  Exista un timp pentru toate. Acum, este un timp al durerii.
  Te intreb, este ok lipirea imaginilor celor doi? Nu poti cere nimanui sa aiba dreptate tot timpul dar unor politicieni le poti cere sa-si defineasca atitudinile. Este adevarat ca nimeni nu este in siguranta? Daca maine s-ar duce peste Moldova, ce atitudine te-ai astepta sa aiba cei doi?
  Razboiul acesta care aduce moarte, tragedii, distrugere scoate din oameni ce este mai rau. Marius Oprea avea un articol cu o povestire a pictorului Tomozei in care relata moartea violenta de care a avut parte un tanar artist plastic nimerit intr-un vagon cu soldati „prieteni”… Ma surprinde si ma doare cum cineva incearca sa faca din diavoli, ingeri.
  Sosoaca spune despre un razboi ca este ok? Niciun razboi nu este ok si nu ar trebui sa-si gaseasca adepti. Sa fie pace pe pamant!

 51. circusantul asta hot de Moldova, oare va scrie iar cu oile pe dealuri pentru Ciuca cum a scris pentru Petrov?

 52. Humoroidul nu constientizeaza faptul simplu ca atunci cand esti clonat si de-format sub bolsevicii Dej si Ceausescu ramai si dupa „eliberarea” mimata de fostele slugi ale celor doi CRIMINALI CONTRA UMANITATII ROMANESTI un fanatic IDOL LATRAU al bolsevismului antisemit si anticapitalist inseamna ca ai ramas o relicva condamnata pe viata la aceeasi conditie…Aici nu e vorba de rusi; evrei, romani, unguri sau ucraineni ca popoare fiind vorba de fiarele turbate de ideologia bolsevica a genocidului intruchipate de legendatii in fruntea acestora pentru a le silnici, Rasputin depasindu-i pe toti…Au venit
  cumva peste Humoroizi americanii sa le distruga existentele in asa hal incat in loc sa-i urasca pe bolsevici ii URASC VISCERAL pe…”amerloci”? URA Humoroizilor s-a extins asupra ucrainenilor, concentrat pe Zelenski, ticalosie identica cu
  a Tica-losului clonat de ei special sa induca cititorilor bazaconiile cu „masonii de grad 33, ocultii de la Davos si mai
  ales REDUCEREA CELOR 60.000 DE ROMANI ASASINATI LA GRAMADA/INTAMPLARE DE AGENTII SOVIETICI IN DEC. 1989 la „O MIE”!?
  Tica-losul care critica indivizi si nu sisteme contestand toate minciunile pe care le dejecteaza acestia, precum si institutiile pe care le conduc, ARE INCREDERE OARBA IN PROCURATURA MILITARA BOLSEVICA si in NUMARUL DE 1000 DE VICTIME
  DECLARATE MINCINOS PENTRU A LIMITA VINOVATIILE PT CRIME IMPOTRIVA UMANITATII!? Timp de 33 de ani procurorii militari vechi si noi au impiedicat rezolvarea „Dosarelor LOVITURII DE STAT COMINTERN” si condamnarea asasinilor si Tica-losul ii crede
  pe cuvant…Fiara turbata precum monstrii care l-au clonat…

 53. Cand simt ca sfarsitul e aproape
  Iar singuratatea ma’nconjoara,
  Usile-mi vor fi inchise toate,
  Si cand puterile sunt la final.

  Chiar cand tacerea o sa ma’nspaimante
  Cand n-o sa pot sa imi tin capul sus,
  Cand visele incep sa ma framante,
  Si n-o sa le disting de ce-i real,

  Voi rezista ca stanca in furtuna,
  Voi fi de fier si am sa tin mereu armele sus,
  Chiar daca valurile vietii bat in mine,
  Ma voi lupta ca un nebun, eu de izbanda sunt flamand.

  Voi rezista, voi merge mai departe,
  Voi suporta oricat de tare piatra va lovi,
  N-o sa renunt pentru ca nu sunt eu acela,
  Voi rezista, voi rezista!

  Atunci cand ochii n-or sa-mi straluceasca,
  Iar flacara din suflet mi s-a stins
  Cand gandurile or sa mi se-opreasca,
  Si glasul la un pas de-a fi invins

  Cand norii negri imi ineaca mintea,
  Si n-o sa am nimic sa dau la schimb,
  Cand diavolul imi va trimite nota,
  Cu tine-n suflet stiu ca pot sa-nving.

  Voi rezista ca stanca in furtuna,
  Voi fi de fier si am sa tin mereu armele sus,
  Dar daca valurile vietii bat in mine,
  Ma voi lupta ca un nebun, eu de izbanda sunt flamand.

  Voi rezista, voi merge mai departe,
  Voi suporta oricat de tare piatra va lovi,
  N-o sa renunt pentru ca nu sunt eu acela,
  Voi rezista, voi rezista!

  Cand simt ca sfarsitul e aproape,
  Iar flacara din suflet mi s-a stins,
  Cand usile-mi vor fi inchise toate,
  Cu tine-n suflet, stiu ca pot sa-nving!

  Voi rezista ca stanca in furtuna,
  Voi fi de fier si am sa tin mereu armele sus,
  Chiar daca valurile vietii bat in mine,
  Ma voi lupta ca un nebun, eu de izbanda sunt flamand.

  Voi rezista, voi merge mai departe,
  Voi suporta oricat de tare piatra va lovi,
  N-o sa renunt pentru ca nu sunt eu acela,
  Voi rezista, voi rezista!

 54. Versurile de mai sus aparțin melodiei spaniole „Resistire”, apărută în anul 2020, odată cu pandemia.
  Este menită a încuraja pe cei aflați în dificultate, indiferent de natura acesteia.
  Prietenia cuiva drag și devotamentul său,, ne pot da un sprijin moral de nepretuit!
  O puteți găsi pe YouTube în limba română. Nu pierdeți nimic dacă o veți asculta. Dimpotrivă,veți deveni conștienti de nevoia unui prieten loial, dezinteresat,la ceas de cumpănă.
  Sănătate tuturor și viață lungă!

 55. Cand norii negri imi ineaca mintea,
  Si n-o sa am nimic sa dau la schimb,
  Cand diavolul imi va trimite nota,
  Cu tine-n suflet stiu ca pot sa-nving.
  Dragă Rene, citind această strofă m-am gândit cât de mult îi datorăm noi Corei care a suplinit lipsa noastră în grelele momente prin care ai trecut.
  Și poate că mai treci, dar TRECI ! Și asta e esențial, să treci peste toate știind că ai aproape cel puțin gândurile noastre bune și urările de sănătate trimise cu prietenie , stimă și înțelegere pentru momentele grele prin care ai trecut .
  Așadar, sănătate și gânduri bune !

 56. @ rene -pot face „maea culpa „si o fac . Gindeam si ma-ntrebam … Vorbele nu pot exprima ce simt. Daca simtim la fel -MEA MAXIMA CULPA . Adica romaneste. La asta ma refer. „Anii mei cei tineri ,s-au dus , intelepcuinea batrinetii atirna de apus” . Poate la mine apusul e mai aproape . Nu vreau sa dau lectii – dar imi amintesc : „Doamne , vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas „! Si retraiesc …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.