Nu doar SRI ne filează

Iar se dă pe față SRI și recunoaște: Cele mai bune filaje nu ne aparțin. Este evident o glumă și este mesajul transmis doamnelor și domnișorilor de reprezentanții SRI care administrează pagina de FB a instituției. 

Reacții? Nenumărate!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

15 Comentarii

 1. . Păi și ce .. Eu le dau voie să mă fileze și din bideul wc-ului.. Să-mi facă amalize zilnice,.să-mi zică diabetul și colesterolul.. Devreme ce chiar așa de mult se plictisesc și se calcă pe călcîie reciproc de cîți sunt..patrioți nerușinați..

 2. Am auzit şi eu asta imediat după ultima zicere ‘telectuală a lui Helwig conform căruia noi n-o să avem niciodată un Reagen sau un Zelenskhi: Sunt umăr la umăr cu cei de la Poliția Locală.

 3. E și normal ca serviciul să-și felicite angajatele recunoscând implicit că ce „scot” ele de prin așternuturi ( uneori chiar de la ei, șefii 😎 ) nu pot scoate ei nici prin tortură !

 4. „„Eu le dau voie să mă fileze și din bideul wc-ului..”” NUMAI SĂ AI „DUPĂ CE MERGE LA BIDEU” ..URSULA VREA 100 MILIORDE EURO PENTRU ÎNARMARE -NU PENTRU MÂNCARE!!

 5. Nici sa fileze nu mai sunt in stare ? „Urmaresc” doar afacerile personale pe banii de la stat. Mijto, sa inteleaga si AUR !

 6. **ce, BAH, ai ceva de ascuns…??** da, avem de ascuns: se numeste viata privata si intimitate. si stim ca filajele nu va apartin, din moment ce Tara este acaparata de TRADATORI SI CRIMINALI. hai succ_escuri!

 7. SRI face glume de autobaza. La nivel de circumvolutiuni lasate de cashcheta. Dacat atat s-a putut la colonie.

 8. Daca-ti cumperi un ghiveci cu flori cu cactusi astia te fileaza din aer din satelit ca nu cumva sa mananci cactusi !

 9. Mariane ce ai tată ? ai impresia că e cineva la tine sub pătură ? Sau te deranjează că știu vecinii că ești căsătorit ? Boala se numește paranoia te uiți mult la TV …. trădătorii sunt in capul celor care au planuri mărețe împotriva cuiva sau gânduri mișelești împotriva voinței unor grupuri …. atâta timp cât esti om există interesul pentru umanitate nu pentru naționaliști sau pentru ultrasi …. știu că că în fiecare dintre noi există un mic Hitler …marian ai trăit prea mult din doctrina comunistă și ai crezut că noi spionăm suedezii să facem locomotive că am inventat noi uzinele Dacia in ciuda francezilor …probabil că in capul tău Parisul era numit și Micul București …

 10. În ziua în care la Washington se va pronunța hotărârea din dosarul subminării economiei naționale de către miniştrii din guvernele României, ne-am fi aşteptat la o conferință de presă din partea SRI. Să explice concret ce măsuri întreprind ei pentru a apăra „patria a priori”. Ne-am fi aşteptat la un punct de vedere şi cu privire la subminarea justiției prin întâlnirile de la vila K2, întâlniri orchestrate de SRI, conform preşedintelui Băsescu. Ne-am fi aşteptat să aibe un şef după plecatea lui Hellwig, într-un an cu 4 alegeri, în care suspiciunile de fraudă sunt din ce în ce mai justificate cu toate comasările şi traseismul mafioților din partide.

  Ce face SRI pe 8 martie?

  – Glumițe de milițieni cu patru clase.

  STAT EŞUAT.
  JUNTĂ MILITARĂ.
  COLONIE BANANIERĂ.

 11. …nu stiu daca si-au dat seama, dar le-au facut pinguini pe femei…sau gasculite…

 12. conteaza doar cine face cele mai rele filaje:
  -americanii ne vor da inregistrarile!

 13. stimati sri-sti: aici in Romanica, fosta Stalanica si actualmente Romamerica, aveti statut de privilegiati.
  daca ne uitam la James Bond sau la altii, parca ei ierea mai meseriasii. ce ziceti?
  prea multa tevatura pentru nimicuri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.