”Nu e nimic de discutat legat de asta!” Djokovic e cel mai bun din istorie!

Rafael Nadal susține că Novak Djokovic este cel mai bun tenismen din istorie și că nu există niciun dubiu în această privință, transmite Reuters.

Nadal spune că statisticile vorbesc de la sine și că  reprezintă  singurul indicator obiectiv.  Cred că numerele sunt numere și statisticile sunt statistici. În acest sens, cred că el (Djokovic) are numere mai bune decât mine, iar acest lucru este incontestabil”, a declarat Nadal , într-un interviu publicat miercuri de AS.

În privința titlurilor Djokovic este cel mai bun

„Acesta este adevărul. Restul sunt gusturi, inspirație, senzații pe care unul sau altul ți le-ar putea transmite, care te-ar putea face să îl placi pe unul mai mult sau pe celălalt. Cred că în privința titlurilor Djokovic este cel mai bun din istorie și nu este nimic de discutat în legătură cu acest lucru”, a subliniat cel supranumit „Regele zgurii”.

Accidentat în ultima perioadă, Nadal nu folosește situația drept scuză 

„Ca întotdeauna, fiecare poate vedea povestea așa cum dorește, spunând că am suferit multe accidentări. Ghinion pentru mine sau ghinion că am avut corpul astfel. El tocmai a câștigat unul și, într-un fel, și asta face parte din sport. Îl felicit pentru tot ce a reușit și nu îmi provoacă niciun fel de frustrare”, a conchis  Nadal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.