”Nu îmi e ușor…”. Oana Carmen Zamfir părăsește Digi24

”Nu îmi e ușor să scriu despre ultimii 12 ani în doar câteva rânduri”, își începe mesajul prin care prezentatoarea Digi24 Oana  Carmen Zamfir își ia rămas bun de la telespectatori și colegi.

”Digi24 mi-a fost casă, școală, familie. A fost locul în care am crescut, în care mi-am găsit prietenii, în care am învățat și am greșit și iar am învățat”,  mai scrie fosta prezentatoare tv.

Oana Carmen Zamfir va începe un nou proiect despre care spune că va da detalii foarte curând.

Din 2011 până la finalul lui 2023 am trecut prin toate tronsoanele orare de știri, de la matinal, până la ultimul jurnal al zilei. Am prezentat știri de luni până vineri, sau doar în weekend. Am moderat emisiuni de dezbateri și interviuri și am trecut printr-o serie de alegeri, dintre care 2 au fost prezidențiale.

Am prezentat, timp de 5 ani, emisiunea Ca-n Filme, care, la acel moment, era singurul proiect tv de cultură cinematografică.

Am realizat ediții speciale de Oscar în România sau ediții speciale de la Festivalul de Teatru de la Sibiu. A urmat proiectul “Scenă Deschisă”, un podcast pe care l-am împărțit cu alți prezentatori Digi24 și unde am avut onoarea să-i am invitați pe unii dintre marii artiști ai României, oameni de valoare, talentați, autentici.

A fost și “Breaking Show”, un proiect special de Revelion și de aniversare a 10 ani de existență Digi24, o provocare pe care am dus-o la capăt cu multă muncă și căreia i-aș spune “Da” din nou, oricând. Apoi “Untold”, 4 zile de maraton live la cel mai mare festival de muzică din România.

Au fost mii de ore de hard news, soft news, infotainment, platou, teren, direct, înregistrat, știri, news alert, breaking news, ediții speciale, interviuri cu personalități de renume internațional.

Toate variantele de lungime de păr, toate variantele de kilograme, toate culorile de ținute…

Am fost eu, în toate variantele mele, în fața voastră.

M-am bucurat mult că am păstrat o parte din munca mea la tv, de la prima fotografie oficială făcută la Digi24, până la ultimul jurnal prezentat în direct.

Fără arhiva personală nu aș fi putut să îi includ în această retrospectivă pe unii dintre foștii colegi care mi-au fost mentori sau pe cei care mi-au devenit prieteni.

În imagini nu îi vedeți pe cei pe care, de obicei, nu îi vede nimeni: editorii, producătorii, operatorii, regizorii, colegii din regie, montaj, cei fără de care drumul meu în televiziune nu ar fi arătat așa.

Tuturor celor din imaginile de mai jos, dar și celor care nu se văd în ele și care au avut o vorbă bună sau dură pentru mine, celor care m-au suportat și înțeles în momentele mele de asprime, le mulțumesc de 1000 de ori.

Iar vouă, vă mulțumesc pentru timp, gânduri și atenție.

După 12 ani și exact o lună, închei cu emoție un capitol și încep cu bucurie, altul, despre care abia aștept să vă povestesc… în câteva ore”, scrie Oana Carmen Zamfir.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

20 de Comentarii

 1. Toate astea, dupa ce au trecut limita de varsta, au projecte ! Va fi inlocuita cu Inteligenta Artificiala.

 2. Intrebarea nu e cu citi bani (pensie speciala) a parasit postul „Manipulari24h/24”, ci cu ce grad ? …

 3. Capul sus,pieptul înainte! Sunteți o prezenta agreabila și care pune problemele corect. Naziști după Digi cu bretele nu v-au mai înghițit. Sper să găsiți un post la o altă televiziune, o televiziune imparțială!

 4. Si pana la urma de ce a divortat de Digi24?……[Rumburak]

 5. sunt sute, mii de tinere din 1991 poate mai frumoase si mai destepte decat una de la TV care isi vinde bine imaginea si asa isi gaseste mai usor un ales bogat de preferinta cu nevasta pe care-l ”elibereaza” din greau viata de familie si devine marea castigatoare. Cate din alea de pe sticla si-au construit o casa pe ruinile alteia si multe pozeaza si in crestine, cununandu-se botezandu-si copii fericite ca au tras lozul cel mare…Cand se marita una, principala paranteza este, familia pe care a destramat-o cu amorul ei nevinovat. Asta e maritata sau a pierdut sansa oferita de TV?

 6. Ar trebui sate călugăresti!…Să stai într-o chilie vreo 5 ani să te speli de păcatele făcute la UM Digi24 !…

 7. ce este Digi24 ?? Sau , CE NU ESTE ??
  In ce ma priveste , cand eram pe punctul sa borăsc privind Romania TV/ A3/ Realitatea TV , luam urgent o ciorbă
  de burtă la Digi24 , ciorba care, desi de proastă calitate , avea un pic de oțet civilizat si amăgire de profesionalism !! Sau chiar un pic de pornache relaxant SuperOne incomparabil in competitia de ” specialitate” cu posturile ” de stiri ” mai sus mentionate !!
  Cu toate lipsurile , SuperOne este mai aproape de realitate de cat speriatii aia de mai sus si de care fu vorba in articol !

 8. A fost inaintata in grad la exceptional si trecuta in rezerva si retragere.

  Hai tanti cinta la alta masa.

 9. , „ I-AUZI,IA„„o televiziune imparțială!” ! PE CE PLANETĂ ORI MAI BINE -„ÎN CARE SISTEM PLANETAR???!”

 10. I enjoyed it just as much as you will be able to accomplish here. You should be apprehensive about providing the following, but the sketch is lovely and the writing is stylish; yet, you should definitely return back as you will be doing this walk so frequently.

 11. Are proiecte frumoase! Momentan e pe masa colegilor ei de la sereii Oricum nu pot uita frumoasele ei stiri, cu putin care isi gaireste propriile conducte de gaze, cu acelasi punand explozibil la centrala nucleara in care erau soldatii lui, si alte stiri de genul acesta Va iram draga colega de arme, pensie speciala cat mai linistita

 12. Ma bucur că a revenit Ramona Solomon pe sticla cu o ținută decentă și a mai si slăbit putin! O fată deșteaptă! Daca se vrea,se poate!

 13. da impozit, cas si cass cat plateai din leafa ca sa stim si noi astia amaratii care muncim de dimineata pana seara? 45% ca noi lunar? sau mai putin? ca desi erai angazata cu program zilnic o dadeai pe aia cu drept de autor!!! hai fii sincera pana la capat!!!

 14. Vax, paguba-n ciuperci. Asa zisa lor munca o face oricand si prostul satului. Macar la fel de bine. Auzi ce idiotenie, sa le faci vedete pe cititoarele sclifosite de prompter gen Stoiceasca, Esca si restul tutelor din televiziuni. Pai, e mai cinstita si merita aclamata orice fata care munceste in frizerii, brutarii, ateliere (cate or mai fi…) si altele asemenea. Ce mizerie.

 15. STIM !
  Ca este GREU sa AJUNGI la Stiri !
  Peste TOT in Lume este GREU, cu TOT Feluu’ de Greuceni in Climacteriu si deci, SI mai Indarjiti.

  DA’ este Si mai GREU sa pleci …
  Dureros chiar !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.