Nu intrăm în Schengen. Rareș Bogdan: ”E doar o amânare strategică din partea noastră!”

Nu intrăm încă în spațiul Schengen, asta știm deja. Europarlamentarul Rareș Bogdan are o explicație. Și ce explicație!

„De data aceasta este doar o amânare strategică din partea noastră, deoarece, după cum știți, este vorba de un vot care se dă pentru cele două țări. Întregul demers a fost început la pachet cu Bulgaria”, a spus Rareș Bogdan, la postul Digi24.

„Bulgaria a avut niște problemele care nu s-au închis cu Olanda, în cele din urmă au închis subiectele. Controalele pe care le-a avut si pe care le-am avut și noi cu un an și jumătate în urmă au mers foarte bine de data asta pe granița de sud a Bulgariei.

Olanda nu mai are rezerve, dar are nevoie de un vot de validare în parlamentul de la Haga, vot care nu a avut loc pentru aderare. Votul a fost negativ data trecută și e nevoie de un vot care să treacă prin parlament după convocarea noului parlament, având în vedere că Olanda a avut alegeri”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

„În momentul acesta nu este o amânare generată de situația României. La toate nivelele diplomatice ale statului român se lucrează și situația în raport cu Austria este complet diferită față de acum un an. (…) Foarte probabil la JAI-ul din martie sau din mai, până în martie, imediat după rezolvarea problemei relației Olanda – Bulgaria, votul de la Haga, lucrurile să intre în linie dreaptă pentru noi”, a spus Rareș Bogdan. „Nu vreau să dau nicio speranță nimănui, canalele diplomatice sunt redeschise cu Austria. (…) Austria nu are aceeași atitudine pe care a avut-o în urmă cu un an față de România. Bulgaria are astăzi o problemă, nu România”, e explicat europarlamentarul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

39 de Comentarii

 1. Aha! O amânare strategică. Bă poolică , ne iei de proști? Sunt două ipoteze, vreti voi să îlintre România la primavara, pentru alegeri, ori nu ati avut sugicient de puternice degete sa strângeți boașele Olandei si Austriei. De pe margine asa pare măi Rujscump. Auzi la revolutionarul revoltat. Intrăm etapizat. Adică de 11 ani avem dreptul si ei n-il dau etapizat, probabil. Oricum, va fi o mare victorie a Ungariei daca România intra in șengănul luibpește sub președenția lor.

 2. Vei fi judecat potrivit cuvintelor ce le-ai rostit in emisiunile in care minteai romanii si ii tineai cu gura cascata la promisiunile tale desarte. Un defaimator, un nimic fara valori. Daca te-ai duce si ai privi ce ai promis te-ai rusina. Dar nu iti pasa! Vei fi judecat cu masura cu care ai judecat

 3. unul din minusurile romaniei este lipsa simtului realitatii…imbecilii vor sa educe in scoli elevii despre holocaust…

 4. Mâncator de rahat (turcesc) și mincinos precum sunt toți securiștii ăștia din „coaliția” măreață a lui Iohăniță vodă !

 5. Hahaha ma faci sa rad! Amanare strategică zici? De unde ai scornit-o pe asta? Îți prieste viata la Bruxelles sa nu cumva sa te intorci acasă…mai bine faci pe prostovanul ca tot banii aia ii iei.

 6. 2 toparlani: To.romac și batistuta rujata grohaie in punga ca drogații care nu știu pe ce lume trăiesc, ce sa transmită in jur, cum sa se afișeze cu ce idei și vorbe credibile in fata cetățenilor români pentru inca un mandat ca bugetar de lux extrem în nesimțire pe spatele Romaniei.

 7. Asa-i ! Nu ei ne-au dat ei un picior in Editat , ci noi le-am dat un Editat in picior.

 8. Si prostia tot strategica este ?!! Avem la Bruxelles ca parlamentari niste gunoaie!

 9. Bă tiriplici, lasă gargara că suntem sătui de tine ca de mere pădurețe !

 10. Bai gunoiule, iar arunci cu minciuni in jurul tau in speranta ca te mai crede cineva! Sictir cu minciunile tale!

 11. Aveti nevoie de niste puscarie strategica TOTI DIN TOATE PARTIDELE.

 12. Nu intram in schengen deoarece politrucii romani sunt niste slugi proaste si ticaloase.pârțurile trase pe gura de rares bogdan si compania nu intereseaza pe nimeni.

 13. Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri. Neamprostul cu Rolex sa taca naibii din gura, ca de facut ceva oricum nu a facut nimic.

 14. O rusine pentru presa romana sa il mai citeze pe acest facaletz de doi bani

 15. Bate câmpii, ca de obicei, pensiile speciale se înmulțesc conform deciziei CCR.

 16. Intr-o țara in care clasa politica da tunuri și urăște școala și profesorii ( vezi manevra Harry Porter de a da un Educației și profesorilor un zero barat, oare cine-i voteaza și pe ăștia?), pe cetățeni in special (nu le oferă spitale și alte venituri in afara de cele de exterminare, e clar ca Schengenul e interzis! Revoltele se vor declanșa din neant contra Regimului! Cine îl vrea pe Cioli, nu pe Harry Potter?

 17. Acest escroc nu contenește cu mizeriile absolute , și numai cine nu vrea nu observă atitudinea lucrativă cu scopul de a separa Ardealul de Romănia și de a face din Cluj capitală europeană .

 18. și Putin, ne-am retras strategic!
  Dar cohortele de la guvern, Cotroceni, parlamentari de tot felul, ce au păzit timp de 11 ani? Înseamnă că nu sunt capabili.
  Daca intram și noi în greva fiscala, timp de 11 ani?

 19. Rolex Bogadan, citește ce-a scris clujeanul Damian, directorul Terapia Cluj, zilele trecute! Din cap: „după ce intrăm în Schenghen, a dua zi ne pleacă muncitorii străini”.
  Aici e buba nu vrăjeli cu granița. Dacă-i vorba de granițe muci ar trebui scoase din Schenghen: Grecia, Italia, Franța și Spania.
  Partea zis româmă a investit mult în plănuirea, organizarea și aducerea de străini: ministere, ambasade, înțelegeri cu guvernele acelor state, logistică s.a., ca să dea cu piciorul Planului Kalergi. Pt cine se construisc blocuri în prostie? Sînt dezvoltatorii imobiliari tîmpiți?

 20. Intr-o țara in care clasa politica da tunuri și urăște școala și profesorii ( vezi manevra Harry Potter de a da Educației și profesorilor un zero barat, oare cine-i voteaza și pe ăștia?, îi vedem și pe ăștia la DNA pentru furtul banului public), pe cetățeni in special (nu le oferă spitale și alte venituri in afara de cele de exterminare, e clar ca Schengenul e interzis! Revoltele se vor declanșa ca un foc viu contra Regimului de crunta amintire! Cine îl vrea pe Cioli, nu pe Harry Potter? PSD@PNL, mai puțin 2,000,000 de voturi in varianta optimista (cetățeni nemulțumiți, profesori, doctori plus familiile lor)!

 21. I-ar sta mai bine la o manifestatie LGBTQ acestui fost gurnalist decat in politica. Dar ce spun eu aici. Politica este tot un fel de LGB….

 22. Același limbaj lemnos din partea homalaului trompetă al PNL… încă ne mai credeți prosti ,bey trompetă 😁

 23. Bun. Si daca eram in Shengan si Chereches ajungea in Bari la pizaria lui Bica ce faceam?
  Numeam Bari cosa nostra romana?
  2Ieseam din Shengan.
  3 Faceam o lege euro de extradare valabila si la Bari eu Raris euro amanatorul?

 24. Se scaldă in penibil, mai rău ca nu isi da seamă

 25. Iata el este modelulul perfect de pupincurist ! Avid dupa bani si faima, e de-o slugarnicie maxima acest coate goale.

 26. Licheaua asta cu Rolex după pătrunjel împreună cu securiștii pe care ii pupa in fund I a făcut dosar usr ului , l-au băgat și pe catu care deranja doar că poate în vise iau un procent de la usr la europarlamentare. Vor lua în minus că cu toții realizam că asta e un dosar pur politic marca Dna. Dna mai bine ar anchetă jaful din energie , jaful din pandemie cu măștile și dezinfectanții, jaful din Anghel Saligny etc

 27. Nu , ca nu ne permite Austria , intrarea in spatiul Schengen, nu , nici vorba , noi nu vrem si facem o amanare „strategica”! Na beleaua! Ce te joci? Dragilor , nu trageti in pianist , chiar este bonlav!

 28. Rareș Bogdan este un păcălici, îmbogățit prin tot felul de scheme, așa cum se întâmplă cu fiecare politruc. În consiliul de administrație a unor firme private, dar care fac mulți bani din afacerile cu statul. Plus salariu de europarlamentar. Nu orice român își permite o colecție de ceasuri de peste 100 de mii de euro. Minciuna este stilul de viață a lui Bogdan Rareș și colegii lui politici, oricare ar fi partidul. Nu este oare cazul să implementăm un sistem de contorizare a îndeplinirii promisiunilor făcute față de electorat? Și cu ceva termene pentru fiecare promisiune. Nu ai îndeplinit ce ai mâncat rahat, demisia! Și tot așa. Noi îi votăm și patru ani de zile aceștia nu au vreo grijă fațădestat si popor! Doar interesul propriu!!!

 29. Rares draga, cu toata dragostea, trebuie sa iti spun sincer, poti sa porti si 6 Rolexuri pe fiecare dintre cele 4 picioare si tot degeaba, tot a magazioner parvenit arati.
  Imi pare rau!
  Condoleante!
  Cine sunt eu?
  Cauta in Gugul si ma gasesti taranusule rosu in gusa.

 30. Magicianul si pedichiurista noastra este mult superioare moral lui PNL!

 31. Doresc sa felicit toti membrii guvernului ptr acest nou succes al Romaniei, intrarea in Spatiul Schengen al Aliantei Solar!
  Slava Ukraini! Mai vrem cereale!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.