O adversară a Simonei Halep a devenit mamă

Jucatoarea de tenis din Elveţia Belinda Bencic, în vârstă de 27 de ani, a devenit mamă. Belinda a născut, marţi, o fetiţă pe care a numit-o Bella.

Bencic are de câţiva ani o relaţie cu Martin Hromkovic, fost fotbalist devenit antrenorul ei de fitness.

Cei doi au făcut împreună anunţul referitor la Bella, pe Instagram: “Bella, 23.4.24. Iubirea noastră”.

Belinda Bencic, fostă număr 4 WTA, campioană olimpică, are în palmaares opt trofee la simplu în circuitul WTA.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. Un pas mare ptr Simona.
    Un exemplu bun de urmat si de Simona. Deocamdata este in faza de fata batrana. Mai are putin pana la faza de batrana de-a ghinelea……[Rumburak]

  2. Simona Halep se gândeşte să renunţe la Olimpiadă, de frica Zika
    28 iun. 2016 · Am auzit că şi dacă nu eşti gravidă în momentul în care te infectezi cu acest virus, ulterior, în cazul unei sarcini, Zika se activează.

    -no baby no activate!

  3. Ba, din contră! Acu’ e momentul! Poate reediteaza succesul🤪 din perioada când Serena Williams era absentă tot pt naștere. Altfel cum ar câștiga și Haplea ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.