O afacere necurată în rețeaua OTP Bank – Doru Trăilă

Avocatul Doru Florel Trăilă, profesor în tehnici de încasat bani, a mai inventat o formulă de jupuit justițiabilii și clienții. Operațiunea a fost practicată și pe clienții băncii OTP Bank România. Greu de crezut că o asemenea operațiune a fost practicată de unul singur. Privea și banca. „Învîrteala” era folosită numai în cazuri în care sentința era favorabilă băncii OTP Bank. După pronunțarea unei sentințe favorabile băncii, Casa de avocatură a lui Doru Florel Trăilă, adică SCP Doru Trăilă și Asociații, cu o sentință favorabilă în mînă (obținută pe bune sau cu contribuția „cîmpului tactic” ) mai emitea o factură reprezentînd un „onorariu de succes”. Nu este vorba de cheltuieli de judecată. Cheltuielile de judecată sunt altceva. Dacă cheltuielile de judecată erau de 10-20.000 de lei, pe lîngă acestea, onorariul ajungea la 700.000 de lei. SCP Trăilă și Asociații introducea la bancă o factură pentru onorariul de succes, iar partenerii săi de la OTP Bank România dispuneau plata facturii în cel mai scurt timp. De obicei în 24 sau 48 de ore. SCP Trăilă și Asociații încasa „onorariul de succes” și îl împărțea mai departe la cei care au contribuit la obținerea lui. Iar OTP Bank România începea procesul de recuperare a „onorariului de succes” achitat către Trăilă și asociații de la perdantul procesului de insolvență. Sau banca îl executa pe cel vizat pentru o valoare egală cu „onorariul de succes”.

SCP Trăilă și Asociații au fost experți în procese de contencios comercial și civil. Nu știm ce rol a jucat Ludovic Orban în perioada în care a fost angajat al casei de avocatură. Si care au fost consecințele, mai ales după ce a devenit prim-ministru. Avocatul Doru Florel Trăilă este profesor și predă la Facultatea de Drept a Universității din București exact cursul de Contracte Comerciale și Dreptul de succesiuni. În materie de contencios fiscal, Doru Florel Trăilă s-a „afirmat” în recuperare de TVA și lichidări bancare. El și Cristina Trăilă (PNL ) au fost discipolii favoriți ai lui Valeriu Stoica, maestrul lor în toate tehnicile de a obține succese și bani.

Foto realitatea.net

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Vlad Dumitraș 284 Articole
Author

11 Comentarii

 1. Oare de ce au divortat? Divortul face parte tot din „optimizare”?
  Sa nu uitati ca doamna Traila si domnul Fenechiu au inventat proiectul de lege care interzice instantei sa reduca onorariile avocatilor, adica liber la jupuit pielea de pe pierzator!!!

 2. Ăsta o fi pentru studenții săi un model de succes! Ca si valeriu Stoica pentru generațiile trecute

 3. Justiția actuală își datorează”succesurile și faima” pelticului albinos v stoica și „veșnicei parfumate” m macovei.

 4. Incepe sa se lege…sper sa se ajunga si la cei mai mari…Pai oare de ce a cumparat Banca Transilvania Bancpostul ??? Nu-si aduce nimeni aminte de ilegalitatile la creditele Banpost ??? La fel si cu OTP -UL cumparat mai recent tot de Transilvania… Ia sa vedem cine sunt actionarii Bancii Transilvania ,… si vom intelege succesul acesteia

 5. Deci victimele plăteau și optimizările judiciare făcute în defavoarea lor. Bravo! Asta da jupuiala de la A la Z.

 6. Ce este „justiția”, dacă nu o adunătură de clanuri puse pe căpătuială prin orice mijloace? Mai făcea şi casta nişte bănuți acolo cu optimizări, care-i problema?

 7. Hai curaj Redactia! Publicati comentariul! Hai la presa INDEPENDENTA, hai la Cotidianul fara cenzura. Va e frica de Doru, duru?

 8. hai, HAI-NU-S DE PÂNS CEI CARE AU PLĂTIT „ONORARIILE DE SUCCES”-CĂ NU O FI AJUNS „CURAȚI CA LACRIMA” ÎN FAȚA PROCURORILOR ȘI MAGISTRAȚILOR-JUDECTORI,NICI PE CEI CU „MITA” CĂ TOȚI SE ȘTIAU CU „TĂUNUL” PE CLOP”!!!!! IAR VINA GENERALĂ ESTE DE ORIGINE GENETICĂ UNIVERSALĂ -STOICA DOAR A PREDAT DOUĂ TREI CAPITOLE ,DOAMNA TRĂILĂ ALTE CÂTEVA –DIN „GENETICA PRIMATELOR -RĂSPUNSURI DARWINISTE LA MANIFESTAȚIUNILE DOLOSIVE”

 9. misto…trafic de influentza studiat…cum sa dai spaga la un magistrat prin interpusi…
  daca e adevarat…totzi astia trebuie exterminatzi fizic…in piata publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.