O avarie a afectat Institutul Fundeni

În cursul după-amiezii, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală s-a produs o avarie la sistemul de alimentare cu apă, care a afectat şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. C. Iliescu, a informat duminică seara Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„În acest context, pentru desfăşurarea activităţii în condiţii optime a unităţilor sanitare, a fost dispusă măsura trimiterii a două cisterne cu apă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti – Ilfov, fiecare având capacitatea de 10.000 litri. Autospecialele au asigurat necesarul de apă al obiectivelor până la remedierea defecţiunii”, a precizat DSU, pe Facebook.

Conform sursei citate, la acest moment, defecţiunea a fost remediată, alimentarea cu apă fiind reluată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Cum au blocat bucovinenii vama siret a rămas fără apă fundeniul!…
  Vă dați seama când or bloca valea oltului ce nenorociri ne va aștepta?…
  Sigur se va întruni consiliul de securitate al onu la cerea americanilor !…

 2. Deja RTV a afirmat ca daca se blocheaza Valea Oltului mor ardelenii sau oltenii de foame ca nu am inteles cine urmeaza sa fie maine aprovizionati. Va dati seama cate milioane de oameni sunt flamanzi in tara si maine e ultimalor sansa de a primi un codru de paine.

 3. ciudate aceste avarii, chiar acum cand este frig!..
  Sa spuna bucuresteanul, daca aveam caldura pe sarma sau cu diamante, eheiii!

 4. Sarcasmul si cinismul referitor la problemele din societatea noastra vad ca este urat mai mult ca vocabularul de spate de blocuri gri, al celor care nu sunt niciodata cenzurati. De obicei cei care imi injura neamul si cei care contesta umanitatea din temelii sunt liberi ca pasarea cerului sa scrie ce vor. Vi se pare daca credeti ca e un forum liber. E doar voie la numaratoarea, clasificarea si ierarhizarea prioritatilor sistemului pentru controlul si pedepsirea noastra ulterioara. but, je m’en fiche

 5. @da Rammstein voi argatii lui Putzin aveti cele mai comice postari propagandistice
  ‘ milioane de oameni sunt flamanzi in tara si maine e ultimalor sansa de a primi un codru de paine’am ras cu lacrimi,probabil te referi la Rusia care e la ghiata -25 grade de doua saptamani :)))m-ai distrat,noroc ca sunteti scuzabili,pe fond de retard

 6. securistul simplu,de pe stradă Pregateste-ti valiza bre, ca pleci in Siberia.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.