O bancă îşi schimbă numele. BNR a aprobat vânzarea

BNR a dat undă verde pentru preluarea Porsche Bank de către Dan Ostahie. Banca Națională a României (BNR) a aprobat achiziţionarea, în mod direct, de către Dan Ostahie (90,10%) şi societatea Real Estate SRL (9,89%), a unei participaţii de 100% din capitalul social şi din drepturile de vot în cadrul Porsche Bank România SA.

Potrivit acordului dintre Porsche Bank AG şi Dan Ostahie, vânzătorul se angajează să transfere dreptul de proprietate asupra acţiunilor băncii, iar cumpărătorul se angajează să preia activitatea pe baza bilanţului la data efectuării tranzacţiei.

Conform unui comunicat al cumpărătorului, transmis miercuri, acordul nu prevede transferul mărcii „Porsche Bank” sau a dreptului de utilizare a acesteia. Noua denumire comercială a băncii va fi „Credex Bank”.

Tranzacţia va fi definitivată până la sfârşitul lunii iulie 2024, iar banca va rămâne operaţională atât până la acel moment, cât şi după preluarea de către noul acţionar, precizează sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. O sa fie Bine ! Iti cumperi Electrocasnice de la Magazin .in Rate ! Ai si Banca !

  2. CREDEX SI NU CERCETA
    Banca securicilor de pripas
    Coldea presedinte!

  3. Mai I.R….dati mai informatia Completa. Cine este acest Dan Ostahie (sau este vorba de O stafie) ?

  4. Este propretarul Magazinelor de Electronice si Electrocasnice ! Si când iti cumperi un Electrocasnic prin Rate este Bine ! In doua zile ai Electrocasnicul acasa ! Doar mai trebuie sa platesti Ratele ! Si daca ai Bani platesti toate Ratele intr-o Saptamana !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.