O elevă s-a aruncat pe geam în timpul unei ore

O elevă de 16 ani a căzut, luni, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, a suferit traumatisme şi a fost transportată la spital, incidentul având loc în timpul orei de engleză, în prezenţa colegilor şi a profesoarei.

„Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și și a căzut în gol”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă tinerei, elevă la Liceul de Arte Plastice”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență.Acesata era cooperantă, dar prezenta multiple traumatisme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Cum bă, în capitala lui Boc?…în cluj?…nu se poate așa ceva!…sigur era la ora de degustare ceva prafuri…prafuri a la Boc!…nu e el nașul Untold?…

 2. ” s-a lăsat pe spate”
  -cum intra scafandrii in apa,
  e o tehnica hard-core!

 3. Securistii untoldisti distrug fara mila tineretul naiv. Sodoma si Gomora scrie pe ei.

 4. prost gestionat de profesoara, daca sedea cu fata spre clasa, a cazut ferindu-se de profesoara, capul/partea superioara este ma grea. Profesoara este vinovata ca nu a avut un dialog a actionat direct. Asa profesori fara cap avem…

 5. Dacă asta nu-i reclamă la smurdurile lui Arahat…orice se-ntîmplă, hop și poza cu dubele roșii.

 6. O inteleg pe biata eleva. Tot asa imi venea si mie sa ma arunc pe fereastra cand profesoara ne punea sa citim si clasicii rusi.
  [F Kalaku MotZ ot CzernovitZ-necitiZdu si de clasicii rusi]

 7. Păi bă calacu,tuticarcalacumatii, clasicii ruși nu s pt virate mici, nici pt oligo.

 8. fata nu este bine: „multiple traumatisme”… daca are coloana / bazinul afectate, vai de ea, saraca…

 9. Numai arte nu se fac in tara asta. Este la pamânt, ca si fata aceea.

  iar aluia cu Sodoma si Gomora, ii spun ca Sodoma si Gomora scrie pe sectele pocaitesti foarte urât duhnitoare a dolari si a bani europeni de la aia din Amsterdam, cu pene in sezut. 🙂

 10. CE o fi fost in Sufletelul ei de a facut ASACEVA?
  Iar UNuu’ care se SI repezisa o faca DROGata cu o Grabire
  bucuroasa, NU isi pune Intrebarea ca in Primul RAND NU Copiii sunt de VINA ca iau DROGuri!
  Nici Tinerii!
  SE ocupa cu InDarjire si MARE Grija un intreg Sistem de InDROGare a Populatiei in Stingere ETNICA.
  PARTE, SubSistem al SISTEMului Demolarii R O M A N I E I!
  Care „BATE” cu Fortza unui Uragan devastator, care NU SE VEDE usor, acoperit de Jigodiile DIN Presa LIBERA”
  In NeSimtirea CRUNTA, GREA, ImPutzinda a Tuturor Celor_CARE ar trebui sa pazeasca DIRECT Tara si a „Politicienilor”.
  Iar UNIii dintre acestia sunt P R O F I T O R I Directi ai TUTUROR Napastilor BIBLICE aruncate peste R O M A N I A. INDestulDeFoarteMUlti DINTRE Pazitorii de Tara.
  Ca AltFEL NU ar fi in HALUL Asta R O M A N I A.
  INTRETIN Focul Dracului care FACE Uraganul DEMOLARII sa bata si mai TARE!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.