O femeie l-a întrebat cum se simte Kate. William n-a putut ocoli răspunsul

Recent, Prințul William a fost întrebat cum se simte  Kate. După o pauză în care a fost alături de soția sa care a aflat că are cancer, și-a reluat îndatoririle regale, astfel că, aflat în vizită la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, s-a văzut nevoit să răspundă la o întrebare cât se poate de directă.

Întrebat de o femeie cum se simte soția și copiii săi,  William nu a putut ocoli răspunsul și i-a spus: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”, conform știrileprotv..

Prințul William și-a reluat îndatoririle regale  în data de 18 aprilie, la aproape o lună după ce soția sa a dezvăluit public că are cancer, fără să menționeze natura acestuia.

Kate a precizat că urmează chimioterapia și că va lua o pauză de la responsabilitățile sale.

Kate a declarat că nu a fost pregătită pentru a da vestea tragică și a i-a luat un timp pentru a procesa tot ce se întâmplă cu ea.

La finalul lunii martie, prinții de Wales și copiii lor nu au participat la slujba de Paște de la capela St. George, în condițiile în care a avut loc în săptămâna în care Kate a făcut anunțul legat de boala sa.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. A intrat parazitu’n ea? Si-n socra-su? Leacul se stie, dar lasa-i sa dea banii la big farma. Fiecare pasare pe limba ei piere: ala de la firma cu marul ii dadea inainte cu ducurile naturale, care ii hraneau parazitul…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.