O întrebare esențială pentru Edi Iordănescu. „Habar n-am!”

Marți, România a triumfat în fața Elveției cu scorul de 1-0, ocupând astfel prima poziție în grupa I preliminară. Prin această performanță, echipa națională română va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru turneul Euro 2024.

„Rămâneți la națională după EURO?”, a fost întrebat Iordănescu.

„Contractul meu nu contează. Nu e un subiect. Are zero importanță. Cei din conducerea FRF vor merge cu mine la EURO, pentru că s-a prelungit. Ce urmează după contează prea puțin acum”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Gsp.ro.

Federația vrea să-i extindă angajamentul selecționerului Edward Iordănescu, dar acesta a anunțat că va lua o decizie abia după Euro 2024.

„Ce se va întâmpla după Euro habar n-am! Nu știu, sincer nu știu. Îmi doresc liniște, îmi doresc pregătirea pentru Euro. Voi pleca la tragerea la sorți, după care mai rămân câteva zile să caut locații de pregătire pentru echipa națională în Germania.

După Euro, cu siguranță, vom vedea ce înseamnă pentru fiecare, mai departe, drumul pe care va merge. Dar fiți siguri că în decizia mea personală va conta foarte mult ce se întâmplă și la Euro”, a declarat Edi Iordănescu, citat de GSP.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

7 Comentarii

 1. Iar locație în loc de loc?
  După dex, locație vine, via fr., din lat. locatio (onis). Mai bine nu eram curios:
  lŏcātĭō,13 ōnis, f. (loco), ¶ 1 disposition, arrangement : QUINT. 7, 1, 1 ¶ 2 loyer, location, louage : CIC. Att. 4, 3, 2 ; COL. Rust. 1, 7, 3 ║ bail, adjudication, contrat de location : CIC. Att. 1, 17, 9 ; LIV. 39, 43, 8
  PS location în franceză înseamnă chirie.

 2. Să i-l prelungească, pentru că a demonstrat că bafta lui o întrece cu mult pe cea a lui tac’su.

 3. O intrebare irelevanta. Cine naiba stie ce va fi dupa Euro si cui ii pasa acum?

 4. Calin@ Ce are…… cu prefectura. Cu postarea asta eu cred ca ai gresi articolul. In cazul sportivilor si a antrenorilor care-i pregatesc, ceea ce conteaza oriunde in lumea asta sunt rezultatele nu cunostintele gramaticale sau pozitia acestora privind impunerea unor masuri politico-administrative ale politicienilor (vezi cazul Djokovoci din Australia in 2022).
  Cred ca in Romania ultimilor ani daca o persoana are rezultate intr-un domeniu sau demonstreaza ca este pregatit profesional dar devine incomod pentru unii , acea persoana este atacata si discreditata cu argumente care nu au nici o legatura cu domeniul respectiv. Asa am ajuns sa nu mai respectam specialistii care sunt nevoiti sa lucreze in alte tari unde sunt si respectati.
  Apropo, explicatiile din postarea ta demonstraza ca nu esti specialist in lingvistica. Traiasca GOOGLE pentru pseudo-specialistii din orice domeniu.

 5. @Calin – de zeci de ani ma lupt cu distrugeri gen ”locatie”, ”secunda DOI”, cu accentul pun aproape invariabil pe prima silaba ca ungurii, etc., etc.
  E si prostie, dar e si rea intentie urmarind schimbarea limbii = element de baza, liantul unei națiuni.

 6. Mulțumim din inimă partidului comunist liberal!…când l-am auzit pe (editat) ăla de la antene că se apropie ziua națională și că sub tricolor e scris unire!…am închis televizorul!…
  Rușine!…

 7. Nemtii s-au prajit odata la JO din 1972 cu delegatia Israelului, ar fi fost prea mare deranjul ca sa-i mai gazduiasca si la anul. Din start, inainte de genocidul din Gaza am zis ca Israel nu are ce sa caute la CE2024. Elvetia a pierdut pe mana emigrantilor. Buni sau rai, noi avem curaj sa jucam cu ai nostri, nu folosim mercenari (deocamdata).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.