O judecătoare din România a murit subit

O fostă judecătoare din România a murit subit, la doar 54 de ani. Judecătoarea Mirela Anton ieșise la pensie în decembrie 2022. Femeia a murit după ce a căzut pe scări, în propria casă, conform Ziarul de Iași

„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casă. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat”, a spus o fostă colegă a magistratei.

Soțul fostei judecătoare, Mihai Anton, este medic la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iași.

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis un mesaj de condoleanțe familiei judecătoarei.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

25 de Comentarii

 1. A murit și un muncitor de 63 de ani. Era la serviciu, la peste 60 de ani, nu lua pensie de 4000 de euro net și vad ca nu il aminteste Cotidianul. La fel faceți și cu securiștii. Ii țineți la secret și când mor.

 2. Era pensionara de lux, de aceea la ordinul hegemonului, i-au bagat ceva in pensie astia de la alianta PSD/PNL, ca sa nu povesteasca despre ce a vazut si facut ea la ordin in justitie. Judecatorii sunt simpli colaborationisti, dar pentru ca ei stiu prea multe trebuie sa dispara. Proverbul romanesc: „cine stie multe moare repede” este perfect ilustrat de acest caz. Executand ordinele hegemonului si-a semnat singura condamnarea la moarte.

 3. Daca tot ziceti ca sinteti jurnalisti de investigatie macar atita lucru puteati afla, cite doze avea ?

 4. Pensia la vârste fragede nu face bine la sănătate. Dacă ar fi avut altă profesie bănuiala pica pe vacsin, dar nu cred că este cazul. Pe magistrați n-au fost presiuni cu înțeparea și soțul mai este medic. Ar fi totuși o posibilitate să se fi înțepat benevol. Banii căcălău trebuiau tocați pe vacanțe și pentru destinații ca Miami era nevoie de certefecat.
  Nu vă mai faceți case cu etaj dacă nu le dotați cu lift! Scările e nașpa.

 5. Dumnezeu s-o ierte . Si o pensie speciala mai putin. Sau cum spunea o vorba pe vremea odiosului : Un” cacat” minus , o piine-n plus!

 6. nicu cohen Doze de prostie ai tu teleaca. Este expirata faza cu dozele,cauta altele putinosule.De Soros ai uitat si de oculta? Mergi drecului pe net si te informeaza cand ai de gand sa te faci de ras.

 7. Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia Sa! Probabil a fost o judecatoare corecta si bine pregatita profesional. Nu s-a auzit nimic rau despre ea ca in cazul multor altor ‘magistrati’ cu pregatire precara dar adusi de securitate in Bucuresti pentru lucruri murdare. Poate ca daca ar fi continuat sa fie activa nu s-ar fi intamplat nenorocirea respectiva. Dar putem acuza motive medicale despre care nu s-a stiut. Oricum, este o stire fara rost sau poate nu stim intentia reala a autorului.

 8. de la schimbarea climatica sau d ela deodorant…si sigur pentru ca a mers mai repede…probabil ca s-a grabit sa prinda autobuzul si a mers pe scara… iti doresc SA NU TE MAI INTORCI AICI, SUFLETE (DACA AI AVUT ASA CEVA!)!

 9. AVC se poate face si la varste mai mici. Exista un amestec letal anticoncepionale+tutun, iar unii cu multi bani consuma alcool fin…W…daca mai avea si kg…In alta ordine fiecare are vine cu o zestre din familie ca sanatate, durata de viata la care fiecare mai adaugam ceva prin modul cumpatat sau nu de viata. Ce-i atat de spectaculos ca o persoana dintr-un domeniu a avut un accident, poate nici macar AVC ci doar o lovitura fatala. De ce vorbit de ea cand zilnic in Romania mor de la bebelusi la seniori rata este de aprox 500-700 decese, impartiti si voi cele aprox. 200.000/365 de zile…

 10. @xsi0 : Efectele se vor vedea până la cinci ani după inoculare . Poate și la tine …

 11. @Chiuzbaian, nepotul lui Beria, „A murit și un muncitor de 63 de ani. ”

  „fluorul combate caria dentara,
  muncitorilor nu le-au mai aparut carii”

  -asta spunea Corporatia,
  de acolo mitul apei de robinet, cu fluor*
  a pastei dentare cu fluor;
  de fapt muncitorilor le cazusera toti dintii
  si se invarteau ametiti prin fabrica de uraniu imbogatzit,
  prin 1943/1944!!!!!!

  *americanii au apa cu fluor
  in Romania e doar iod in sarea de masă,
  rezultatul e acelasi.

 12. @nimeni pe strada
  -si-au batut joc
  de la „egal la egal”

  singura cale de relaxare e decimarea auto-asumata:
  sa traga la sorti
  fiecare al 10lea sa-si puna cenusha robei in cap
  in public
  in mod solemn
  (decent,sobru,cu bun simt,etc)

 13. S-a wxxinat, s-a imuniZat !
  S-a urcat pe SCARĂ, tocmai aflase câ are anticorpi.
  RIP !
  Și dați năvală la buștere, să nu se termine…măR😜g

 14. @ Stam la 8:45 , chiar stam bine. Si asta-i ” o, ce veste minunata” , nu ? Moare tzatza Frosa si badea ghio care au trudit 65 de ani pe ogoare ,sunt doar la statistica . Moare unul de-i ” special” e o tragedie .Ai mai fost pe la un priveghi ? Pe acolo se spun destule lucruri hazlii din si despre viata celui raposat.

 15. Cât de înaltă era acea scară oare?
  În casuta mică și scările sunt mici..
  Domnul s-o ierte..

 16. Sa ne rugam la al de Sus sa bage molima in ei. Sunt iubiti de toata populatia tarii. Cangrena Romaniei.

 17. Daca toti pensionarii ” speciali ” s-ar retrage repede, ce bine ar fi..!

 18. Câte doze de „vaccin „a făcut? Cei din Justiție au fost obligati să se vaccineze

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.