O linie importantă de tramvai redevine funcțională

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că, de sâmbătă, linia de tramvai 25, care face legătura între cartierul Militari şi zona de sud a Capitalei, redevine funcţională. Linia va beneficia de tramvaiele Astra Imperio care circulau pe acest traseu înaintea suspendării.

”De sâmbătă, 9 decembrie, linia de tramvai 25, care face legătura între cartierul Militari și zona de sud a Capitalei, redevine funcțională. Linia de tramvai 12 și linia de autobuz 625 vor fi suspendate.

Lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare de pe Bd. Timișoara s-au desfășurat în ritm alert, astfel încât circulația tramvaiului 25 să poată fi reluată alternativ, pe un singur fir.
Tramvaiele de pe linia 25 vor circula între terminalele „Depoul Militari” și „CFR Progresul” pe traseul: Str. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Doctor Constantin Istrati, Şos. Viilor, Şos. Giurgiului și retur.
Linia va beneficia de tramvaiele Astra Imperio care circulau pe acest traseu înaintea suspendării.
Intervalul de succedare între vehicule va fi de aproximativ 5 minute în zilele lucrătoare și de aproximativ 10 minute în cele de weekend și sărbători legale”, a transmis, joi, primarul.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. @ Redactie Cotidianul.
    In baza bunelor relatii (evidente), puteti solicita va rog primarului general, dosarul licitatiei si pretul final/bucata, pentru achizitionarea acestor tramvaie ?
    Am dori sa stim in primul rand, daca specificatiile din „caietul de sarcini” din cererea de oferta initiala, au fost modificate.
    Cu multumiri anticipate,

  2. +1. Și eu doresc să știu despre aceste tramvaie, care se pare că nu respectă caietul de sarcini. La fel și autobuzele electrice chinezești…se lătra că firea a luat turcești. Dar nicușor cu chinezești de la turci…asta cum vine ? Prima dădea la turci, nicușor și la turci și la chinezi.

  3. Preţul final este mult mai mare de cât a fost negociat, s-a umblat la perioada de garanţie a unor componente şi la mentenanţă, au probleme cu motoarele sub-dimensionate şi cu boghiurile. În plus, ceea ce am constatat personal, sistemul de încălzire lasă mult de dorit. Ori că stai în staţie ori că stai în tramvai, temperatura este aceeaşi (poate în tramvai cu un grad mai mult).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.