O mare bancă din România, scoasă la vânzare

BRD România s-ar putea vinde. Grupul bancar francez Societe Generale „lucrează“ cu JPMorgan pentru a explora o potențială vânzare a BRD România, relatează Economedia, menționând că a consultat un document în acest sens. Informația a fost transmisă și de BizLawyer.

Procesul de vânzare este într-un stagiu incipient. Cel puțin trei jucători strategici și-au exprimat interes inițial în achiziția BRD, printre care pretendenți că grupul financiar belgian KBC.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

8 Comentarii

  1. Caz concret: în Elveția exista Bank post cum e in Romania CEC, care peste 65%, din cetățeni folosesc pentru încasări salariu și alocație lunar. Încercând să scoți bani adică lei din cont pentru că, în Romania, BRD e cuplată cu Bank post-elvetia, erai obligat, că sa poți scoate bani, sa îți faci cont sau schimbi cardul pe BRD, deși aveai card funcțional. Normal că nu poți accepta asemenea porcărie și refuzi total, scoți valuta și schimbi. Atenție, nu e bășcălie, e cât se poate de real! Vii care nu vă loviți de aceste porcarii și escrocherii financiare din Romania, nu aveți de unde sa știți amanunte, dar sunt in toate domeniile! Acum se vinde, cui și când, prețul la vedere, îți e înjumătățit ori e dublat, în funcție de taxele care vor fi cerute legal sau parandarat in Romania.

  2. Paguba-n ciuperci! BRD oferă cele mai mici dobânzi la depozitele in lei și cere cele mai mari dobânzi la credite! Drum bun,cale bătută!

  3. Este rau ! Ar fi bine sa fie aceleasi Conturi pentru Pensii ! Doar sa-i fie schimbata doar Denumirea Băncii !

  4. Si cam este dificil ! Se va schimba si initialele conturilor cu noua denumire a băncii dar numerele de conturi s fie aceleasi ! Trebuiesc probabil de Trimis la Pensii noile Initiale ale Băncii din cadrul Conturilor dar sunt foarte mulgi oameni care trebuie sa trimită la Pensii Noile schimbari de conturi cu alte initiale ale Băncii !

  5. am vandut Petromidia cu 50 milioane. Smecherii, l-au revandut cu 3 miliarde.
    Asa si aici?

  6. Ce este rau sa nu bege Robot la Banca si sa dea afara Functionarii ca atunci nu mai are cine sa dea Banii la clientzi !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.