O ”minune” ține tot 3 zile, la AUR. Toate acuzațiile împotriva jocurilor de noroc s-au întors către Ciolacu

Sorin Constatinescu s-a retras din AUR. Se înscrisese în urmă cu trei zile, dar George Simion spune că i-a fost amenințată familia. Într-un mesaj postat pe Facebook, Constantinescu afirmă că a decis să facă ”un pas înapoi”.

”Aceste câteva zile care s-au scurs de la postarea domnului George Simion m-au făcut să înțeleg cât pot fi unii oameni de superficiali și cât de ușor pot judeca fară să cunoască subiectul în sine!”,  a spus Constatinescu, cel care  a fost vizat, în septembrie, de premierul Marcel Ciolacu, care a declarat că acesta l-ar fi șantajat din cauza unor proiect împotriva industriei de jocuri de noroc.

Constatinescu  mai spune  că nu vrea ca prezența sa în viața publică să afecteze ”liniștea familiei”.

”Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă. De aceea, pentru că prețuiesc fericirea și liniștea familiei mele dincolo de orice, și nu vreau că prezența mea în viața publică să îi afecteze în nici un fel am decis să fac un pas inapoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici! Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase, dar consider că nu sunt pregătit să fac acest pas!”,  spune controversatul om de faceri.

Critici lansate de ”trompetele sistemului și de trolli pesedisto-securiști”

”De data aceasta a fost luat la țintă de trompetele sistemului și de trolli pesedisto-securiști Sorin Constantinescu. Dar nu doar atât, au mers într-atât de departe cu intimidările încât i-au atacat familia. Cam atât de disperați sunt”, a spus  liderul AUR într-un mesaj postat pe blogul său.

Simion dă vina pe președintele PSD Marcel Ciolacu

”Presiunile pe care Marcel Ciolacu le-a pus aflând de întâlnirea noastră într-un loc public în București, acuzațiile la adresa lui Sorin Constantinescu că îl șantajează deși Sorin nu s-a mai implicat în vreun fel în industria jocurilor de noroc din România de mai mulți ani și deși el este unul dintre cei mai mari avocați în spațiul public împotriva folosirii de către oamenii săraci a jocurilor mergând în acest sens în licee și facultăți, m-au făcut să îmi dau seama că sistemul se teme rău” , a mai susținut Simion.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Bugsy Siegel-ul nostru postecembrist local… ar face bine sa-si fondeze primul casino din Dobrogea…undeva cam pe la mijlocul canalului Dunare-Marea Neagra…in mijlocul Dobrogei
  Energie de la Cernavoda are, apa pe Unare este…asa ca un Las Vegas de Dobrogea ar da bine si ar porni industria in zona…

 2. Trolacii ciolaci și ciucistii sunt in degringolada…Liderul AUR ar fi declarat intr-un anturaj intimă in evetualitatea câsigarii parlamentarelor din 2024 va duce la bun sfârșit construcția Canalului Dunăre-București. Cu participarea nemijlocita a fanilor ciolaci și ciucisti! Poporul va decide!

 3. Degeaba te dai lovit. Deja te-ai umplut de haureala.La fel si garcea prostul satului. Alt troglodit ce isi doreste o pensie speciala.La fel si Dinescu.Jigodii rumane.

 4. Domnul acesta S. C. a facut Bani GREI din Cazinouri, in repetate Dati si apoi l-am vazut pe la TVs, dand cu Larghete „Asitocratica” Sfaturi de Buna PURTARE, de la Morala, la Haine, Cravate, etc.

  OriCINE are DREPTuu’ la Pocaintza …:)

  DAR, Cei DIN ConFRERIA Jocurilor de Noroc ar trebui sa faca ASTA dupa o Penitentza indelungata, de cel putin CINCI Ani oe la Athos, pe L … Mainile GRELE si Paroase ale Calugarilor Athoniti … 🙂

  Apoi sa vie in Piata PUBLICA din Fata FOSTului CC al PCR si sa zica din Pozitiunea GENUNCHI pe Piatra Cubica :

  MaCaiesc, MaCaiesc, Ma\Caiesc, sa SE maCaiasca PUBLIC, adica …
  POATE arttrebui SI in Fata Patriarhiei, in Amintirea Celor DISTRUSI de Pacanele si Cazinouri …
  Dupa care un Stagiu de FIX 6,282910 … Luni SI la o Manastire GREA, adica avand un Staret care sa ii trezeasca Noapte pentru Liturghia de la MiezoNOPTICA. …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.