O nouă amendă pentru Realitatea Plus: Nu e mică, e mare

Realitatea Plus s-a ales cu o nouă amendă – de data asta în valoare de 50.000 de lei. Motivul? Atacurile televiziunii la acţionarii Romprest, aripa care se află în conflict cu Maricel Păcuraru, patronul Realitatea, relatează Paginademedia.ro.

Afirmaţii care s-au făcut pe post în mai multe emisiuni: 

 • ACUZAŢII: ADIMI, VALACHE, DRĂCEA – TRIADA DIN MAFIA GUNOAIELOR;
 • SURSE: MAFIA GUNOAIELOR, CERCETATĂ ŞI ÎN TRAFIC DE DROGURI ŞI PROSTITUŢIE;
 • ACUZAŢII: MAFIA GUNOAIELOR, RAMIFICAŢII ÎN PROSTITUŢIE ŞI DROGURI;
 • ACUM: ”CAPO DI TUTTI CAPI” ADIMI, AUDIAT LA BCCO;
 • „Potrivit surselor Realitatea Plus, directorul firmei, Bogdan Adimi, se pregăteşte să fugă din ţară. Andrei Dracea, împreună cu avocatul Iancu Toader şi prin intermediul directorului Bogdan Adimi au deturnat sume uriaşe timp de mai mulţi ani, potrivit unor surse, iar procurorii susţin că prejudiciul creat prin aceste fapte Sectorului 1 din Bucureşti este de 944.157.000 lei.”
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

 1. Întrebare de baraj:cine e mai frumoasă:suava Anca sau rapandula veninoasă ,Soșoacă?Una ca scândura, cealaltă,ca balena.Celelalte cestiuni sunt apa de ploaie.Eu nu le suport nici pe una nici pe cealaltă.

 2. Bre popor, daca securista asta sinistra e jurnalist onest si merita aparata de toti milogii si stirbii de pe aici, ne-am dus dracului cu totii, tara si neam. Bleah!

 3. La ce te poți aștepta de la postul lui Bogdan PăcurarU (Realitatea TV) fost puscarias condamnat pentru corupție și Anca Alexandrescu fosta consiliera a lui Dragnea care într-o țară normală îl însoțea la pușcărie pt că a făcut parte din toate potlogăriile lui.

 4. Curios e faptul ca arata documente si analizeaza impreuna cu avocati live la tv.

 5. O țară in care presa e cumpărată de mafia psdnl iar daca nu sunt ascultători trimit CNA un organism securist de cenzura

 6. Stiu pana si boschetarii ca CNA este dirijat din umbra de securitate. Amenzile sistematic aplicate celor de la Realitatea confirma adevarul ca aceasta televiziune nu este a securitatii precum suratele ei DIGI, A3, ROMANIA TV.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.