O nouă eră de călătorii aeriene la Aeroportul Craiova

Lucrările la noul terminal de 31.715 mp al 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 progresează conform planului, transformând treptat randările în realitate!

În exterior, eforturile companiei sunt concentrate pe finalizarea lucrărilor la fațadă, adăugând o notă estetică și funcțională esențială întregii structuri. În paralel, interiorul este într-o continuă transformare, cu lucrări de compartimentare care definesc spațiile și lucrări complexe la nivelul instalațiilor care vor asigura funcționalitatea și siguranța terminalului.
„Fiecare zi de muncă ne apropie tot mai mult de momentul în care Aeroportul Internațional Craiova își va deschide porțile către o nouă eră de călătorii aeriene, redefinind standardele de confort și siguranță pentru toți pasagerii“, precizează reprezentanții companiei de construcții Erbașu, firma care se ocupă de proiect.
Lucrarea este executată în echipă cu Grup Primacons și Váhostav SK și este realizată printr-un proiect cu finanțare europeană implementat de Aeroportul Internațional Craiova, cu sprijinul CJ Dolj și al Ministerului Transporturilor.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

11 Comentarii

 1. Dupa cum va arata Aeroportul International Craiova,este mai MARE si FRUMOS ca cel din Buda-Pesta !…si nu exagerez.

 2. Este de mirare ca guvernul a rupt niste maruntis din banii europeni pentru Craiova. Pentru ca intotdeauna acesti bani sunt distribuiti in directiile obligatorii.

 3. Cate zboruri pe zi sunt in acest aeroport? Investitia era ncesara sau asa e in tenis muica. Stadioane, aeroporturi si alte investitii din asa zisii bani europeni care de fapt sunt tot banii contribuabilului roman. Dar asta este. Uniune europeana s-a vrut asta avem. Dictatura e pe noi dar noi dormim linistiti si ranjim superior.

 4. @ urs
  La Budapesta vezi călători civilizați, nu olteni bronzați ca la Craiova.

 5. Foarte bine!Ce?Numai in Trnasilvania si vestul Romaniei sa se poata?Oltenia nu este a Romaniei?Este cu 15-20 ani in urma Trnasilvaniei, dar uite ca se poate!

 6. Esti obosit rau Domnul Nelu. Oltenii aia „bronzati” sunt peste tot,inclusiv in Budapesta. Dar sunt bronzati la piele spre deosebire de dvs care sunteti bronzat la minte…

 7. Degeaba au mărit terminalul,destinațiile călătoriilor sunt jalnice la fel că și conducerea(clanul CraiOlguta-Mandea) director fiind renumitul frate(Fost director RAT Craiova) al lui Claudiu Manda. În loc să fie plecări către Germania și Spania care sunt cele mai solicitate zboruri din zona unde multa persoane trebuie să meargă la Otopeni,ei se fac că plouă deoarece companiile nu vor să le de-a șpagă cerută de ei. Craiova va rămâne mereu un oraș cu probleme de acest gen atâta timp cât va fi condus de incompetenți.

 8. @Colo Belu (1300)!?…MOSULE,daca ai fost la aeroportul din Budă-pesta ai vazut ca WC-urile PUT in tot aeroportul !.

 9. @ fuckoff
  Mă așteptam la o reacție din partea unui bronzat.
  Vi s-a umplut Valahia de bronzați și în ținutul mioritic nu mai există nuntă fără manele sau muzică turcească, dar faceți pe voi pt. că Germania e plină de migranți.
  O fi Ungaria o țară de rahat, dar când treci granița cu Românica, călătorești în Evul Mediu.

 10. in craiova..sa se produca in continuare avioane militare…foarte bine

 11. Degeaba ai aeroport daca nu ai unde sa te duci. In momentul de fata sant zboruri numai in Italia, Anglia (Londra in fiecare zi …pe bune!??!) si Bruxelles. Cel mai prost aeroport din tara in privinta destinatiilor. Au anulat toate zborurile spre Spania si Germania.
  Halal aeroprt. Zbor placut doamnei primar & Co.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.