O tanzaniancă i-a cerut ajutor lui Iohannis. O va ajuta?

Elena Rajab Mwinge (43 de ani), cunoscută drept  Kibibi, localnică din Keko Akida, zona Mivinjeni, districtul Temeke, speră ca vizita președintelui Iohannis să o ajute, potrivit Tanzania The Citizen.

Ar vrea să își găsească mama de care a fost despărțită cu ani în urmă, chiar de tatăl său, student la Medicină în România.

Nu are bani să facă demersurile necesare și pentru că nu poate ajunge în țara noastră l-a rugat pe președinte să facă acest lucru.

O va ajuta?

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, la ceremonia de rămas bun organizată la State House din Dar es Salaam cu ocazia încheierii vizitei sale oficiale în Republica Unită a Tanzaniei.

Luni, preşedintele Iohannis va fi primit de omologul său din Republica Cabo Verde (Republica Capului Verde), Jose Maria Neves.

Klaus Iohannis a început, marţi, un turneu în Africa cu o vizită de stat în Kenya. El a fost primit de omologul kenyan, William Ruto. Ulterior, a participat la Sediul ONU de la Nairobi la o întâlnire cu directorul executiv al UNEP – United Nations Environment Program.

Miercuri, şeful statului s-a întâlnit cu ministrul pentru Protejarea Naturii din Kenya, Alfred Nganga Mutua, şi cu directorul general al Kenya Wildlife Service, Erustus Kanga, în cadrul unei vizite la Parcul Naţional Nairobi, iar joi a mers la Uthiru Girls High School.

Şeful statului va încheia vizitele în Africa pe 23 noiembrie. Ultima deplasare din acest turneu este în Republica Senegal, unde preşedintele Klaus Iohannis va avea consultări politice cu omologul Macky Sall.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Mai degraba o sa o ajute popularizarea povestii ei pe media sociala. Doar gura de lenes.

  2. Koianis e spacializat doar in vanzarea de copii. De gasit parintii, nu cred ca stie.

  3. „cunoscută drept Kibibi, localnică din Keko Akida, zona Mivinjeni, ”

    -sa inceapa cautarile in zona Mioveni…..

  4. La moara prosteala lor! Inca un subiect de care se va agăța Plavanul pentru a furniza minciuni și manipulări. Sa își caute familia, nu sa apeleze la plavan, sau, poate că femeia, îl vede executantul perfect=prostul satului și de asta apelează.

  5. Am inteles ca nu prea are bani pentru bilet. Ce m-as distra sa aud ca s’a trezit plavanul cu ea in avion

  6. Da, Johannis o va ajuta. Daca tanzanianca a ajuns pâna aicea (adica numele îi e cunoscut, e-n evidenta Presedintiei Republicii Tanzania, demersurile s-au facut pe linie diplomatica, în mod normal – dar si pentru a-si satisface orgoliul personal, de sef de stat, si-nca european -), Johannis va face demersurile necesare, adica va da dosarul spre verificare si se va interesa periodic, adica sustinut, de el. Da. Mai ales ca România are interese economice, si-nca mari, în Tanzania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.