O vedetă Disney a murit. Avea 48 de ani

Foto: BBC

Cântăreața și vedeta Disney, Coco Lee, care s-a bucurat de celebritatea pop în Asia în anii 1990 și 2000, a murit la vârsta de 48 de ani.

Născută în Hong Kong, Lee s-a mutat în SUA când era copil și a lansat albume în limbile mandarină (este un dialect al limbii chineze vorbit în partea de Nord a Chinei, inclusiv în zona capitalei Beijing) și engleză, a notat BBC.

Ea a fost, de asemenea, personajul principal în versiunea în mandarin a filmului de succes al Disney, Mulan, și a interpretat o melodie din coloana sonoră a filmului Crouching Tiger, Hidden Dragon la premiile Oscar din 2001.

Surorile ei au spus că a fost în comă de la o tentativă de sinucidere în weekend.

Lee suferea de depresie de câțiva ani, au scris surorile mai mari Carol și Nancy într-o postare pe Facebook.

Coco Lee a încercat să-și ia viața acasă duminică și a fost dusă la spital, unde a murit miercuri, au scris ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. achiesarea la sinuciderea in masa in numele lui moloch. slug-oii satanitilor, exemplu pentru omenirea care ii admira – AVETI GRIJA DE COPII!

  2. A tras pe nas prea mult toti se drogheaza in tara Diavolului drogat si criminal si nepotul drogatului de Niro Leandro un mare gunoi de actor la New York si bagat drog in el pina i a crapat iinima in el Selectia natura occidentala se curat a societate a de gunoaie

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.