Oamenii lui Dan Voiculescu au fost în vizorul lui Ceauşescu

Liviu Negoiță, fost primar al Sectorului  3 din partea PD, acum candidat la sectorul 1 din partea PUSL al lui Dan Voiculescu. si fiul lui Cristian Popescu Piedone, care candidează la Sectorul 5, au fost luati la rost zilele trecute de protestatarul Marian Ceauşescu.

A curs cu acuzaţii şi vorbe grele. Iată imaginile!

VIDEO Liviu Negoită

VIDEO Piedone şi fiul, candidat la Sectorul 5

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8553 Articole
Author

7 Comentarii

 1. arata alegatorii lui Piedone?? Ce vor ei pentru viitorul copiilor lor? Trista tara.

 2. Nu vă mai mirați!…asa e în toată țara!…toti infractorii, bugetarii, golanii vor să-și mențină posturile!…votați proștilor plătitori de taxe și impozite!…clanurile mafiote…

 3. L- am avut profesor la relatii internationale, a venit de vreo 2 ori la cursuri, asistentii tineau si cursurile! Oricum, ce ne povestea el pe vremea aia, director la crescent, eram uimiti! Ce prostisori eram!

 4. Ce figura are fostul senator, student ratat de Hawaii!
  Iar Negoita vorbeste de scuipa. Nu-si da jos bratele de cum si le tine.
  Toti te iau la un per tu si un tupeu fantastic. Mai au putin si te calca precum Oprea.
  Si apoi rad jegos in fata, smircaie.
  L-a facut nesimtit pe Marian. Asta baga si cutitul la o adica in alegator. TUPEU!

 5. Si Negoita asta, fost primar la 3, fost sef la ZF, ce l-o fi apucat ? Si cu viloiul din Italia de la Como ce are de gand sa faca ?

 6. banii Romaniei Comuniste …vehiculati prin firma de comert exterior Crescent …au ajuns la Voiculescu
  Antena 3 manipuleaza si se imbogateste in mod privat pe mostenirea voastra…fraierilor
  La B1 e alt vajnic cemerciant care si-a insusit in nume propriu mostenirea voastra

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.