Obama a decretat starea de „catastrofă majoră” în New York şi Carolina de Nord

Preşedintele SUA, Barack Obama, a decretat starea de „catastrofă majoră” în statele New York şi North Carolina, la trei zile după Uraganul Irene, care a provocat moartea a 43 de persoane, potrivit Mediafax.

Decizia prezidenţială va permite deblocarea de fonduri federale pentru operaţiunile de salvare şi curăţare din cele două state grav afectate de uragan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.