Observația lui Cristoiu: Cum de lipsește…?

Gazetarul reamarcă totodată o premieră în România: fuga din țară cu taxiuri, referire la cazul primarului Cătălin Cherecheș.

VIDEO analiza lui Cristoiu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

 1. Victoras (ai grija de Cherecheș) a fost împins pe scari si apoi întrebat unde se grăbește! L-a forțat să iasă pe „sticla” ca sa se compromită și apoi sa accepte demisia! Înainte ca nu-i greu!

 2. Deşi îl urmăresc cu interes pe dl. Cristoiu, de multe ori este subiectiv, răutăcios, răzbunător, în comentariile sale. De ce? Ce-şi doreşte de la anumiţi politicieni şi nu i-au dat?

 3. @vasile; rautatea ,boala batranilor nemultumiti de viata cand erau ei tineri,era mai bine

 4. Toti politicienii romani si nu numai , inainte de a face ceva , sa-l informeze si sa-i ceara acceptul , magului , gurului , profetului de la Gagesti , care le stie pe toate ! Ce mai , sa ne traiasca , ca ca el nu mai avem !
  P.S. Si eu il urmaresc , de multe ori sunt de acord cu ce spune dar , bate campii deseori ; putina modestie , la varsta lui , i-ar prinde mult mai bine . Are dreptate Vasile !

 5. Ciolacu s-a lasat convins de shmecherashul ieftin cu doctoratul plagiat sa-l reprezinta in media. Cand colo, consilierul sau personal isi face campanie electorala personala pe banii partidului. Sa nu uitam ca Pisoiashu’ l-a ‘facut’ pe Crin care era de zeci de ori peste Ciolacu din toate punctele de vedere.

 6. Daca interlopul puscarias a trecut granita cu paza cu verificari cu tot dar daca am fi in Senghen fara granita. Ar zbura criminalii ca fluturii din floare in floare. Asa ca mai bine cu granite. Macar teoretic suntemm aparati.

 7. Moromete scrii texte invatate din propaganda securiste. De unde ai scos-o ca Cristoiu sufera de lipsa de modestie?! Sigur ca natarailor spalati pe cap asa li se pare. Schimba-ti nickul, Moromete era un taran cu putina carte dar mult mai inteligent decat taranii ‘telectuali de azi.

 8. Simplu, acțiunile greviste ale bugetarilor (printre altele) ‘nu-l lasă rece’.

 9. Ion Cristoiu il ataca pe garoi pentru ca este angajat in campania prostanacului.Tot el,Ion Cristoiu,este unul din coautorii faimoasei carti recent aparute si semnate de prostanac.In fiecare din podcasturile lui,Ion Cristoiu ori il linge pe prostanac,ori il ataca pe gazoi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.