Ocolind terasa. La plimbare, prin Poiana Brașov

Un urs a fost filmat, luni, în centrul staţiunii Poiana Braşov. Din imaginile devenite virale pe Facebook se vede cum ursul circulă pe străzi, în căutare de hrană, scrie Brașov.net.

Cea care a filmat ursul spune că în zonă, la acea oră, erau și turiști la o terasă pe lângă care acesta a trecut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Problema cu ursuletii poate fi rezolvata numai prin imblanzirea lor, prin intelectualizarea lor, prin obtinerea a cat mai multor exemplare de urs jucause, comice, dragute, total atasate copiilor, in special. ONG-urile preocupate de protectia animalelor ar putea sa-si afirme utilitatea actionand in temeiul celor spuse mai sus. Daca ONG-urile „nu se baga”, atunci ursii sa fie trecuti in Cartea de Bucate a lui Sanda Marin. Se stie ca sunt comestibili, asa ca lasati mofturile alimentare.

  2. La ce miros fin are Mos Martin si la ce bine si tare miroase de la terase,mamaaaaa ! Si apoi,se numeste Poiana Brasov,ma,nu Brasov.Or,poiana se inrudeste cu PADUREA,iar padurea cu… ursul.Nii,ma,chiar numai tictoceala si Insta aveti in capul ala ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.