Octavian Jurma nu prinde turma! La fel şi Florin Călinescu

Biroul Electoral Central a respins, marţi, candidatura independentă a lui Octavian Jurma la alegerile europarlamentare.

Candidatura lui Jurma a fost respinsă deoarece listele de susţinători cuprind doar 2.081 semnături din cele 100.000 necesare.
De asemenea, BEC a respins lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unita (PDU), listă pe care era actorul Florin Călinescu.
Potrivit deciziei luate de BEC, candidaturile propuse de PDU au fost respinse, avand in vedere că lista de susţinători cuprinde 190.323 semnături conforme, faţă de 200.000 necesare.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

14 Comentarii

 1. Ce să facă ăștia la UE, păi ăștia pot reprezenta interesele cetățenilor români acolo, ne-a ferit bunul Dumnezeu de circarie și impostură

 2. Ma indoiesc ca toate cele 190 390 de semnaturi ale maimutoiului Calinescu, cel care se zbate de doua decenii sa intre in politica, sunt reale. O fi diaspora usor de dus de nas, dar nici pana la nivelul acesta.

 3. Exact de unu’ trombonist vaxinist ca jurma avea nevoie Romania să o reprezinte. Mulțumiri BEC că ne-a scăpat de o jurmă.

 4. nu vine nimeni sa intrebe de ceea ce a facut in pandemie? pt informatii care au avut impact emotional pt multi bolnavi cronici si seniori pe care practic moral i-a condamnat la…il mai rabda Pamnatul?

 5. Mai vrea ceva papica si de la UIE , calinescu cel actor de pcr.Bleah!!

 6. Călinescu da din gura sa prindă și el un ” os de ros european” , trai nineaca, ce el e mai prost ca alde ” leana” măscăriciul pe care vrea sa îl ” aureasc” Simion prin Europa sau ca
  ” veorica hemoglobina” care a dormit în papuci 8 ani pe acolo și care se visa prima femeie președintele României sau ca k w iohannis care și-a făcut mendrele pe banii noștri.

 7. Pe langa realitatea ca PE e un fel de element de decor si sinecura pe la kolhoz, faptul ca vaxxeenistului i s-a taiat maioneza e imbucurator. Vestea despre actoras e deja bonus.

 8. Acest infumurat si infatuat , actor de H—-e I——a , pe care Anca Alexandrescu il tot baga in sufletul nostru , intr-o vreme s-a retras la tara sa-si creasca gainile si porcii !!! Lui ii face impresia ca toti romanii sunt analfabeti , nu mai stiu citi sau judeca , la fel ca lui M B , care nu stie ce-i PAMFLETUL !!!

 9. Analfabetii care l jignesc pe Calinescu: bai tartacute goale, incercati un lider nou !! Va place ca Romania a ajuns cea mai corupta si jalnica tara din UE sub Psd/Pnl ?!????

 10. @legionarul
  gabriela nicoleta cone a semnat pt. calinescu,
  reciproc ca i-a dat autograf.

 11. Papagalul asta de Florin Calinescu nu merita nici la saivanul de oi sau vaci. Dupa ce ne-a „invatat” sa cistigam stind degeaba( la televizor) , acum cine stie ce nastrusnicie mai lanseaza. Poate „sex la batranete”, el fiind un pic obsedat!!

 12. @Mihnea cu cine mai votează în lipsa lui Jumară , care-i era icoană ?!?

 13. O glumă sinistră a la Securitate aceste liste cu semnături , trebui să cerem desființarea lor. Oricve cetățean care repectă legile țării trebuie să aibă posibilitatea de a candida inclusiv la funcția de președinte al țării. Să terminăm cu gogomăniile și securiștii gogomani ținuți în politică de aceste bariere numite liste de semnături.

 14. @legionarul
  pt. M.Badea panfletu e specia in care incaseaza 2 pumini la mecla
  si un genunchi la ficat,
  la bubă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.