„Ofertă” ieșită din tipare, pe stâlpi, în Cluj-Napoca

Un anunț lipit pe mai mulți stâlpi din Cluj-Napoca a devenit viral pe internet. Pereții casei sunt „triști” și au nevoie de cineva să-i „înveselească”, cam așa sună anunțul cu pricina.

Cumpăr toate materialele necesare!!!”, a  mai scris clujeanul, potrivit  national.ro.

Părerile internauților sunt împărțite la un așa anunț.  Sunt și unii  însă care știu despre ce este vorba.

„Se numește – a primi artiști în rezidență. Se întâmplă în Franța. Am un prieten care primește actori, pictori, muzicieni, coregrafi. Eu am avut un mural făcut de doi artiști belgieni, două concerte de cameră și un spectacol de dans”, se arată într-un comentariu.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.