Ofițer anticorupție s-a dat în stambă în trafic

O femeie ofiţer din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Neamţ a fost reţinută de poliţişti pentru 24 ore după ce ar fi condus de mai multe ori un autoturism, deşi avea permisul suspendat.

Potrivit IPJ Neamţ, prima faptă ar fi avut loc pe data de 27 decembrie 2023, în Piatra-Neamţ.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, persoana în cauză ar fi condus de mai multe ori autoturismul, deşi avea permisul de conducere suspendat. La data de 5 februarie, faţă de aceasta a fost pus în executare un mandat de aducere. În urma materialului probator administrat, faţă de femeia de 48 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Femeia va fi prezentată marţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

IPJ Neamţ a beneficiat pe tot parcursul cercetării penale de suportul Serviciului Judeţean Anticorupţie Neamţ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Mno, și ce-i ieșit din comun? Vrem aceleași “drepturi” cu berbanții! Nu suntem cu nimic mai prejos decât ei…

  2. Cum adică a beneficiat de suportul DGA? Au pupat-o, au mângâiat-o, sau cum?

    Are dreptul la pensie specială ca tot milițianul destoinic?

  3. DOAMNA sau POLITISTA ar fi căzut mai bine in Exprimarea Autorului, in Loc de FEMEIA.

    Termenuu’ a căpătat prin UZuu’ NeControlat o Nuantza Peiorativa …

  4. Se practică în România din perioada FSN, sa nu credeți că au depășit perioada! Toți acești numiți politic din orice domeniu, bugetari de lux extrem(am mai scris), și-au luat avânt in practica mizerabilă in toată țara! Absolut toți produc măgarii și ilegalități, niciunii nu sunt mai breji. Daca sunt descoperiti pe plan local, vând tot ce au și se muta in alta localitate unde nu ii cunoaște nimeni și reiau acțiunile mai abitir. Cât despre această creatură, bugetarii de lux, ajungând la un anume statut și o anume funcție inalta prin numire sau recomandare, li se urca la cap și orice cetățean este umilit sau îngenuncheat. Caracterul și metehnele de om prost imbolnavit de funcție și finanțe grase, calca strâmb indiferent de situație.

  5. Și mai înjură unii UE! Înainte de aderare, polițista ar fi rezolvat problema cu un telefon sau doar arătând legitimația. De fapt „fapta nici nu ar fi existat”, Poliția nu i-ar fi suspendat permisul, indiferent ce reguli încălca. Să mulțumim UE că legile sunt mai bune și mai bine aplicate, nu mai e ca pe vremea lui Don Tase Multecase când politrucii și polițiștii erau intangibili.

  6. Bhîăeeeyyy! Duamna ofițer e ofițer la anticorupție, bhueeeeeeyyy! În lupta cu anticorupția, orice ilegalitate e permisă, băeeeeyyy fraierilor! Puneți mâna la muncă să plătiți pensii speciale la ofițeri, bîîiieeeyyyyy!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.