Ofițerul Băsescu

Ofițerul Băsescu, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Ofițerul Băsescu, Andografia zilei, In memoriam, Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

5 Comentarii

 1. Acum vreo 30 de minute am auzit o sirena anti-aeriana… am fost dezamagit sa aflu ca a fost doar un test

 2. ..pentru cei dornici de faima si popularitate este un GHID DE COMPORTARE CARE ARE DREPT INDREPTAR; INDIFERENT CUM SE SCRIE /SE VORBESTE DESPRE TINE FA TOT CE POTI ..BINE ori RAU …DAR SA SE SCRIE/VORBEASCA..nu stiu cat bine ori cat rau a facut individul asta …STIU CA MIE IMI REPUGNA SI L DETEST.

 3. @Ghro
  -a sunat si in Hawaii
  nu a fost test ci un accident!
  2018 Hawaii false missile alert – Wikipedia
  asta e problema cu testele,
  accidentele!
  (de fapt simte satana alrahatu ca lumea o duce prea bine:
  vine primavara, 1 martie,alea,alea)

 4. Apropo, s-a refacut „basinsky bolsevicu” dupa „aviara gripa” ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.