Mitică Dragomir despre Ceaușescu. ”Ca un criminal în serie”

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a acuzat că nimeni nu ia măsuri cu adevărat în privința protestatarului Marian Ceaușescu, pe care îl compară cu „un criminal in serie”. Dragomir s-a luat la bătaie în trecut cu protestatarul. Autointitulatul Ceaușescu a fost amendat săptămana aceasta cu 300 de lei după ce i-a huiduit pe Klaus Iohannis si alti lideri în fata Palatului Cercului Militar Național.

„L-a alergat pe primul ministru, l-a alergat pe omul doi din țară, i-a alergat pe judecători, pe toți. Unde a avut unul un pic de notorietate, el a făcut bani din înjurăturile pe care le-a adresat, dar sunt două variante. Dacă e bolnav mintal trebuie internat într-un spital de specialitate, dacă nu este bolnav mintal atunci organele trebuie să își facă meseria.

Ok, te înjură odată, te jignește a doua oră, apoi el face o manie din chestia ata și umblă după tine peste tot. Oricât de bărbat ai fi, nu poți rezista. Eu mă minunam când l-am văzut pe Ciolacu alergat de acest individ și nimeni nu intervenea. Pentru ce avem jandarmi, poliție, procurori. Că procurorii și jandarmii se foloseau de el, că îl sunau pe el primul când venea cineva acolo. Dacă dânșii cred că aceasta e democrația, ne-am înșelat cu toții. Adică un individ să te înjure, să te agreseze și să te înjure nevinovat?”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate pentru România TV.

Mitică Dragomir spune că, din punctul lui de vedere, Marian Ceausescu ”este ca un criminal în serie”, mai ales că respectivul a pus câinele pe el.

„Ce înseamnă asta? Procurorii și jandarmeria s-au folosit de el și de-asta l-au lăsat în pace. Dacă domnul Ciolacul nu a dat dispoziție, să zică dacă e bolnav să îl poată ducă la spital. Ce ar fi în Anglia să strige după un rege. Ați mai pomenit? Nu se poate așa ceva, într-adevăr, doamna Macovei a scos niște paragrafe de lege care pregăteau totuși anihilarea huliganismului.

Eu am drepturi de autor împotriva huliganismului, dar pe stadioane, nu am crezut că există așa ceva. Asta e democrație? E anarhie, măi, fraților ce se întâmplă”, a mai spus Mitică Dragomir.

„Trăiește din șantaje și nimeni nu îl ia. Domnule Ciutacu, dacă aș spune adevărul nu mă crede nimeni că nu am probe. Eu m-am dus primul în instanță, l-am dat în judecată și nici nu ne-a băgat în seamă, nici procurori și nici poliție. El a venit cu un câine și l-a pus să mă muște când ieșeam de la o televiziune. E fără precedent, e ca un criminal în serie.

Eu când m-am repezit la el, m-am repezit că mă mușca câinele. A venit cu unul care avea pe unul dresat, s-a repezit câinele direct în piciorul meu. Este un ticălos care, uitați-vă, dacă comportamentul lui poate să fie primit de cineva bine în lume, nu la noi în țară, și atunci organele să își facă meseria!”, a mai afirmat Mitică Dragomir la postul TV.

FOTO Ceaușescu, selfie cu jandarmii în dubă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

27 de Comentarii

 1. E nebun, dar nebun autorizat! Nu oricine are voie sa se dea in stamba, ci doar cei pieptanati de servicii, si numai in sensul ordonat de sefi!

 2. Care organe sa-si faca meseria? Alea puse de americanii la „revolutia” din 1989? Pai, ce, americanii au pus aici din aia care sa meninta ordine? Americanii NU au nevoie de ordine si civilizatie in coloniile lor, ci de debandada. Caci, asa pot face ei ce vor, in timp ce bastinasii de cearta/bat intre ei.Pe asta de-si zice ceausescu l-au selectat americanii dintr-un spital de irecuperabili, l-au instruit si i-au plantat un cip prin care-l comanda.

 3. Ai uitat când l-ai plătit să-ți facă campanie la alegerile de la ligă?…

 4. este (criminal), militienii lui Ceausescu Nicolae sunt milionari!
  Halal tara. Punctul 18 de la Timisoara, BAAA!

 5. Nu se găsește nimeni dintre cei foarte mulți agresați și înjurați de retardu’ ăsta, Editat să-i sară gărgăunii din cap ?

 6. Nu la câini,la crocodili ar trebui dați acești hoți pe care-i huiduie ”Ceaușescu” !Din cauza lor a ajuns această țara un bantustan african,de care se ferește lumea civilizată !

 7. nenea este un d ili u, noroc ca este pe craca lui. numa’ un ciuNtacu putea sa-l lase sa vorbeasca „liber” si sa insire indemnul la abuzuri legislative. tot felul de aberanti cu idei aberante prin Romania…nu-i de mirare ca experimentul pitesti a functionat perfect „decat” in Romania. cu indivizi ca dili ma che din poza. poza este caracteristica indiviului.

 8. Păi dacă SRI lui i-a mai scăzut influența în justiție l-au scos pe Ceaușescu și câțiva fripturiști din presă. În rest e plătit de un partid sau un patron din sport să-l înjure pe
  celălalt.

 9. Nu cred ca din Codul Penal este scoasa si infractiunea de hartuire, fapta destul de grava.
  Ceea ce face dementul acesta este hartuire curata, plus jignirile cu nemiluita zbierate in public impotriva unor oameni necondamnati. Dementul isi aroga rolul de inchizitor.
  I s-a dat nas si si-a luat-o in cap. Psihopatul trebuia arestat sau internat la nebuni demult……[Rumburak]

 10. „ CE RUȘINE PENTRU „NAȚIE”!! CA SĂ SE ALĂTURE NUMELE REGRETATULUI ROMÂN -ACESTUI MĂSCĂRICI1de ce nu MARIAN GOLANUL? N-AR FI MAI CORECT ?

 11. CEL CE A SCRIS ARTICOLUL -DE CE NU A PUS ÎNAINTEA NUMELUI CEAUȘESCU PRENUMELE GOLANULUI-NU NUMELE FOSTULUI PREȘEDINT? A CREZUT CĂ VA FI MAI CITIT? DA -MAI CITIT DAR ȘI OCĂRÂT!
  („ CE RUȘINE PENTRU „NAȚIE”!! CA SĂ SE ALĂTURE NUMELE REGRETATULUI ROMÂN -ACESTUI MĂSCĂRICI1de ce nu MARIAN GOLANUL? N-AR FI MAI CORECT ?)

 12. ,,Cei mari se ingradira ,cu averea si marirea in cercul lor de legi !,, EMINESCU
  De aceea sunt protestatari impotriva jigodiilor si tradatorilor de tara !

 13. Pe linga fapta de ultraj contra bunelor moravuri -fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public, si care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă,
  exista si fapta de ultraj impotriva functionarului public -facind parte din infr contra autoritatii-art.239 c.p,ped.cu inchisoare de la închisoare de la 3 luni la 4 ani sau 3/12 ani, cu agravanta -ultraj judiciar-săvârşita împotriva unui magistrat, poliţist sau jandarm ori alt militar,caind maximul special al pedepsei se majorează cu 3 ani.
  Marian Ceausescu este un instrument al fragmentarii sociale,coruptiei politice promovata de statul politienesc roman prin care urmareste-ingineria sociala si politica,confiscarea rolului de sanctionare,pedepsire a infractorilor apartinind clasei privilegiate,scoasa la defilare si supusa”criticilor”lui Ceuasescu pe pers.fizica,un rol de „sanitar”social al lui MC pt.a reduce opinia publica si event.revolte la zero.Un fel de „paratrasnet”prin care desc.electrice ale lui ceauasescu”satisfac”romanii astfel”razbunati”.

 14. Ce ma, borfasule, s-a imbogatit ilicit si iti face concurenta? Cum probezi ca a facut bani din „injuraturi”? De ce nu alearga dupa oameni cinstiti, ci numai dupa borfasi ca tine? Securistule!

 15. Cine e nebun şi nu e nici internat şi nici arestat, are sigur pensie specială de revoluționar! Doar nu ați vrea să-şi aresteze soldații superiorul ierarhic.

 16. am redat textele de mai sus,pt.a arata ca ce face MC nu sunt simple contraventii ci infractiuni,nesanctionate de catre org.penale ci tolerate de ani buni .Care le este interesul?Din moment ce CIA,NATo<UE au adus aici droguri,arme,multinationale dubioase si tot felul de masonerii,satanisme,trafic de pers-proxenetism colcaind in soc."democratica"din vest,trebuia si Romania"aliniata".Si anume cu o imagine ce ar intrece tot ce are vestul mai urit si fraudulos si sub ac.imperativ,Justitia,Proc.,cercetarile penale s-au dat la o parte sau folsoesc metode de selectie,pe sponci neeradicind tarele aduse,introduse chiar de catre regimul corupt.
  O imagine terfellita a politicienilor,partidelor ,a tarii face "bine",in ac.debandada dirijata Marian Ceausescu contribuie la imaginea de ansamblu-Nici-un om politic,functionar sau judiciar nu a facut sesizare penala,nici-o institutie nu apara iamginea Romaniei,a unei tari asa zise NatO sau ue,"democratie bazata"pe "stat de drept"adica pe LEGE!Pt.ca se vrea crucificarea Romaniei,distrugerea ei si chiar daca vicitmele sunt "politicieni,magistrati,alti functionari"ei tac pt.ca au dat in schimb Tara,primind bani,functii .Adica lucruri efemere,pt.care batjocoresc un popor,viitorul si copiii nostri.Marian Ceausescu este nebun sau nu,dar le face serviciul sa se mentina contra cost,cu nerusinare si sfidare.

 17. Sa tragem de carnatoi, sa vezi cati se mai agata de leprele sponsorizante!
  Toti fut*cii cu raha*i la koor se inghesuie sa dea miros.

 18. O fata de balon rotund, buzici de lipitoare, mintea tampa si de carpa numai buna sa joci un fotbal cu ea.
  Nu pot sa cred! Alianta cretinilor se ridica ofensata de pe scaun. Au muscat momeala.

 19. @Ileana:
  Degeaba inventezi. Nu e de tine Marian; nici cu catuse, nici fara!

 20. bai dragomire cu d mic tu esti o puslama netratata.Dintr-un pirlit de militian ,mai mult bisnitar decat militian,ai ajuns pe cai mari.Esti unul din profitorii mortii lui ceasca.Ceausescu e un revoutionar care, spre deosebire de tine, n-a profitat, are in el demnitate,mindrie si caracter.E singurul din natiune care dovedeste curaj si demnitate sa va demaste caracterele de hoti,lichele si lpuslamale inculte si incompetente.Ati ajuns sa duceti fotbalul si sportul romanesc la rusinea Europei.De la cioban si militian ati ajuns sefi la sportul romanesc cu scoala de cioban la oi si militian cu 4 clase facute la secerea si ciocanul.

 21. acest bagabont care traieste din banii unui ong nu este decit prima scursura jegoasa a romaniei de care alte scursori si bagabonti se folosesc.

 22. Noi nu trebuie să ne exprimăm nicio părere, dacă Ciolacu şi Iohannis înghit mizeria e treaba lor. S-o servească cu linguriţa până la capăt, ce mă interesează pe mine. Un golan îşi bate joc de oameni, îi hătuieşte pe unde îi prinde, de ce nu vrea să se ia măsuri împotriva lui.

 23. Chiar nimeni nu poate să-o bage la cușcă pe aceasta javra hoata extraordinară de Mitica de la liga?

 24. Bey Dragomire, tu ai fi mult mai indicat de dus la pirnaitza decit M.Ceausescu !…

 25. M.C. este un papagal sorosit, dar D.D. este un muist libidinos (vezi si poza articolului)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.