Oful lui Ciucă. ”Ce poţi să faci…”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, sâmbătă, la Focşani, vorbind despre traseismul politic, că aceia care aleg să facă acest pas „sunt nişte dezertori politici, nu sunt oameni politici”.

Potrivit liderului liberalilor, impresia că ei ar putea obţine mai mult plecând la alt partid politic este falsă, pentru că fondurile europene se dau numai cu respectarea procedurilor şi reglementărilor în vigoare.

„Modul acesta în care se face politică şi se încearcă obţinerea de rezultate în alegeri, prin a lua primari, prin a-i împinge să se încadreze pe parcursul acesta de traseist este absolut greu de înţeles, bolnav de demult şi nici nu ştiu dacă avem vreun medicament să putem să tratăm”, a afirmat Nicolae Ciucă.

 „Este şi jenant şi dovedeşte lipsa de statornicie  

„Oameni buni, chestiunea aceasta că mă duc la PSD că îmi dă nu ştiu ce este absolut falsă. Nu au ce să dea. Şi credeţi-mă, vorbesc din experienţă. Nu au cum să le dea. Că primesc nişte bani din Fondul de rezervă, primeşte toată lumea.

Poate acolo unde au avut interesul să impresioneze şi să determine pe un primar să facă pasul, să dezerteze, pentru că nu sunt altceva decât nişte dezertori politici, să dezerteze dintr-o formaţiune politică şi să meargă în alta pentru nişte firfirei, ăştia nu sunt oameni politici şi nu merită de niciun fel atenţia noastră.

Ce poţi să faci cu nişte zeci de mii sau sute de mii? Atât e valoarea unui primar? Eu am văzut primari care au demnitate, care au verticalitate şi care îşi văd cu adevărat de proiecte şi de grija pentru cetăţeni.

Proiectele la Ministerul Dezvoltării, la CNI nu au cum să se întâmple pentru că fondurile sunt bine structurate şi atribuite pe fiecare proiect în parte.

Este doar o amăgire. Personal am vorbit cu ministrul Dezvoltării şi mi-a spus că nimic nu se întâmplă fără respectarea procedurilor, a regulilor şi a reglementărilor în vigoare”, a punctat preşedintele PNL.

Liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, şi secretarul general al PNL, Lucian Bode, s-au aflat sâmbătă, la Focşani, unde au participat la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Cuica este atat de batut in cap incat nici sa dezerteze nu poate. N-are unde, ca toate partidele au prostii lor.

  2. Crat-murdar verticalitate ! Conu Trahanache, conu Fanica, Pristanda, Catavencu, Farfuridi etc. ar plezni de invidie…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.