Olivia Steer, lecție tulburătoare de la sora ei decedată

Jurnalista Olivia Steer, apreciată de unii, contestată de alții pentru poziția sa în cazul vaccinurilor și a pandemiei, ascunde o mare dramă familială în spatele zâmbetului său. Olivia și-a pierdut sora din cauza cancerului, când aceasta avea 38 de ani.

Jurnalista a postat zilele trecute un mesaj emoționant.

S-au făcut 13 ani de cînd Lavinia e atît de vie, în gîndurile mele. Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă.
Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie). Că scria sau cînta sau dansa sau juca sau regiza sau preda studenților ei sau vorbea, pur și simplu, cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.
Dacă ar fi să extrag o singură lecție, din tot ce m-a învățat Lavinia, ar fi pasiunea arzătoare, în care se înveșmînta, la începutul fiecărei zile, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc…
Lavinia a aflat că suferă de cancer la sân în timp ce era însărcinată. A decedat când băiețelul său avea doar cinci ani
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. O paparuda, cu multe doage lipsa, pe care televiziunile de pubela au promovat-o intens. Roadele propagandei acestei individe se vad acum, cand increderea in imunizare a scazut dramatic. Nu ma refer la mizeria Anti-Covid, ci la vaccinurile necesare oricarui copil: BCG, Antipolio, Anti Rujeola, pe care generatii le-au facut, incidenta acestor boli scaznd. Acum au aparut din ce in ce mai multe cazuri de TBC, difterie si poliomoelita.

  2. Revoltator! Bolile enumerate de tine sunt boli de nutriție, sărăcie, mizerie, otrăviri. Vaccinurile concepute pentru a le preveni doar le provoacă din nou și le actualizează cu definiții însușite sau adăugate. Știați că germenul de tuse convulsivă, Bacillus pertussis, atunci când este injectat în animale, duce la secreția de insulină? În 1979, la cel de-al patrulea simpozion internațional despre pertussis, desfășurat la Bethesda, Maryland, s-a demonstrat că același rezultat apare și la cei care au primit vaccin DPT. În publicația lor, „Adverse Reactions after Pertussis Vaccination”, dr. W. Hennessen și U. Quast sugerează că cei care îsi vaccineaza copii sunt niste idioți, pe scurt. Nu cu cuvintele astea, bineînțeles.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.