Omenirea, încotro?

Știrea că Rikkie Valerie Kollé va fi prima femeie transsexuală care va reprezenta Țările de Jos la concursul de frumuseţe Miss Univers a făcut înconjurul lumii. Sute de mii de oameni au comentat subiectul, unii pozitiv, alții, dimpotrivă. Discuții mari s-au iscat la fel și în cazul prezenței Conchitei Wurts la Eurovizion sau, mai recent, al rochiilor de nuntă pentru bărbați.

Indiferent de motiv, un lucru e cert. Oamenii încearcă să treacă peste toate cu umor. Amar, adevărat, dar tot umor. Dovada stă în desenul de mai sus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

13 Comentarii

 1. Nu văd umorul. În Statele Unite trăiește un înotător profesionist clasat în urmă cu aproape doi ani pe locul 146 în ierarhia înotătorilor dar care în urmă cu aproape un an a fost clasat primul în ierarhia înotătoarelor pentru că omul, într-un moment de maximă inspirație, s-a declarat a fi femeie. Vi se pare veselă treaba? Mie nu. Dacă acceptăm aceste aberații mâine ni se va impune să salutăm scroafa din cotețul aflat mai în spatele curții cu formula: „Sărumâna vecino!”

 2. Caricaturistul Stanescu, urat de toti, avea o serie pariziana.
  – Se opreste unul la o intersectie si priveste spre dreapta unde vede o strada pe care erau doar firme cu „Bordel”, „Bordel” … „Bordel” si intreaba un trecator: Domnule, daca o iau la dreapta, unde ajung ?
  – O ia la dreapta si opreste la vitrina unui bordel pe care era o inscriptie pe A4 (au asa si la hotele): Nu avem locuri ! Si omul il intreaba pe „maresalul” de la usa: Nici in picioare ?
  Ah bon, a exclamat un francez la intrebarile cu raspunsul inclus. De asta este urat un caricaturist pentru ca 90% din populatie nu e sigura ca nu-i vorba despre ea in caricatura. Culmea, cei de la Charlie-Hepdo n-au fost suficient de suptili si arabetii s-au prins imediat. Nici arabetii n-au fost lasati sa sufere, jan-darmii francezi sunt foarte umani si empatici.

 3. „ni se va impune să salutăm scroafa din cotețul aflat mai în spatele curții cu formula: „Sărumâna vecino!”

  Las-o jos, de zeci de ani spui „Saru’mana” la robotii telefonici fara sa percepi ridicolul, ba ti-a placut si ai acceptat.

 4. @tomlin
  Foarte bine. Dacă progresismul ți se pare foarte normal atunci salută-ți scroafa cu „sărumâna vecino!”

 5. ” Dusmanul BINE-lui este mai-BINE-le ” = iata o VORBA milenara de AUR

  … vorba veche , straveche , care , din pacate , este nestiuta de 60 % ( cei nascuti dupa 1995 ) din populatia Romaniei .

  … fireste Capitalismul uraste astfel de evidente …

 6. a fost la moda feminismul cu orice prest, parca UE ne-a si ”recomandat” procentul de femei din politica, etc. asa ca barbatii au gasit calea spre a fi remarcati, devenind femei, intrebarea interesanta in ce se vor transforma femeile? In ”mame surogat” pt barbatii care vor alapta? In simple donatoare de ovule pt fertilizarea in vitro sau nici atat daca vor avea succes in clonare? Oare mai inseamna ceva sa te nasti dupa ”regulile” Bibliei? Sau simpul mai avem nevoie de mama care ne-a nascut? Cerberii lumii cand vor inventa uterul artificial Omul va mai fi o fiinta cu sentimente sau o piatra/inima de piatra?

 7. „Dacă progresismul ți se pare foarte normal”

  Unde ai citit tu asta, la margati ? Pentru linistea ta eu de la varsta de 1 an (se spune) am o singura valoare: libertatea!

  • Libertatea de fi sluga , Tomlin? Evident, sluga unor dastepti de peste garla ! Sau de la Marea Moarta din nadragi? Halal !

 8. „Becali, triumfător în războiul cu Steaua. Cum dejoacă șiretlicul prin care FCSB era alungată din Ghencea”

  -blesteme!

 9. Nu mai găsești nimic pe tube despre „mișcarea vagina”, niște scandalagioaice răpanoase purtând niste căciuli idioate-n cap care simbolizau, în mintea lor puțină, vaginul lor”de fier”.După ce tovarășele activiste feministe muncitoare în soroseli, au ignorat violurile”diversității” și mutilările sexuale practicate de”religia păcii” ca să se dea lipite cu tot cu mișcare de leghebetralala, concluzia a venit de la sine: cea mai frumoasă, dășteaptă și sportivă femeie e bărbatu-n fustă, injectat sau nu cu estrogen.Acu’ mai trebuie s-o bage și p-asta în „Jurnalul servitoarei” ca s-o toarne Disney spre paguba cu care s-a obișnuit deja. Fiecare păsare pre limba ei piere.Deja mulți poponauți de seamă și lezbiene se cam dezic de apartenență asa că și chestiuța asta se va expira-n curând ca orice minciună prea tare umflată cu pompa, lăsând în urmă grupuscule de prostovani ratați înăcriți în resentimente.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.